eDepot-Descopera gama de pistoale airsoft

pistoale airsoftAtunci cand mediul virtual devine un spatiu mult prea banal pentru jocurile de strategie, treci la urmatorul pas: airsoft-ul, un sport dedicat impatimitilor de adrenalina. Daca te numeri deja printre cei care au incercat acest joc si ai nevoie de pistoale airsoft performante, furnizate direct de la producatori de top in domeniu, viziteaza magazinul online eDepot si alege dintr-o gama diversificata de astfel de produse.

Pistoale manuale spring pe arc, pistoale airsoft electrice, pistoale mitraliera, pistoale pe gaz cu sau fara blow-back si pistoale CO2 cu sau fara blow-back, toate acestea le gasesti la eDepot, intr-un raport optim calitate pret. Asadar, este timpul sa-ti completezi echipamentul de profesionist in ale strategiilor militare cu pistoale Airsoft extrem de fiabile.

Pistoale airsoft-Replici ale armelor reale

Airsoft-ul este un joc sportiv in care jucatorii simuleaza un conflict sau efectueaza anumite misiuni cu ajutorul unor replici ale armelor reale ce lanseaza proiectile sferice non-metalice, utilizand echipamente specifice si tactici militare reale. Airsoft-ul seamana destul de mult cu paintball-ul in ceea ce priveste echipamentul si strategia de joc, insa diferenta dintre cele doua sporturi foarte la moda in intreaga lume, consta in tipul si dimensiunea proiectilelor.

Airsoft-ul are trei moduri de joc: in interiorul cladirilor dezafectate sau parasite, in spatii deschise, fie ca este vorba de paduri, campuri, munti ori dealuri, si in spatii mixte, atat in interiorul cladirilor, cat si in exteriorul lor.

Pe langa pasiune, pricepere, spirit de aventura, echipamente de camuflaj si o buna strategie militara, inspirata din teatrele de operatiuni, orice jucator are nevoie in primul rand de pistoale airsoft. Acestea sunt replici fidele ale armelor de foc, functioneaza pe baza de aer comprimat, iar proiectilele sunt bile de plastic rigid cuprinse intre 0,12 si 0,43 grame. Pistoalele airsoft nu pot fi modificate pentru a capata caracteristicile unei arme de foc letale, fiind deosebit de sigure.

Tipuri de pistoale airsoft

Din punct de vedere legal, orice persoana cu varsta de peste 18 ani poate achizitiona o arma airsoft. De stiut este faptul ca, aceste arme sunt destinate agrementului si nu autoapararii, orice expunere in spatiile publice fiind interzisa.

Pistoalele airsoft se impart in trei categorii:

– Arme airsoft cu arc (spring)

– Arme airsoft cu gaz: CO2 sau alt tip de gaz comprimat (propan cu cantitati diferite de lubrifiant siliconic in compozitie)

– Arme airsoft electrice (contin sisteme mecanice care folosesc motoare electrice pentru a actiona un piston cu arc)

eDepot: pistoale airsoft performante pentru un plus de adrenalina

Magazinul online eDepot iti pune la dispozitie o gama variata de pistoale airsoft cu diverse performante, furnizate de la producatori de renume in domeniu. Astfel, aici gasesti: pistoale manuale spring pe arc, pistoale airsoft electrice, pistoale mitraliera, pistoale pe gaz cu sau fara blow-back, precum si pistoale CO2 cu sau fara blow-back. Daca esti in cautarea unor pusti de airsoft, tot eDepot este furnizorul perfect: pusti de asalt si pentru lunetisti electrice, pusti cu gaz, shotgun si altele, sunt disponibile in catalogul nostru de produse. Odata comandate, pistoalele airsoft sunt livrate in cel mai scurt timp oriunde in tara si, in plus, sunt insotite si de certificate de garantie.

De asemenea, in cadrul magazinului online eDepot gasesti accesorii si consumabile pentru pusti si pistoale airsoft, toate la preturi excelente. Pentru detalii suplimentare, viziteaza-ne magazinul!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.