Eficienta serviciilor medicale cu ajutorul unor tipizate medicale

tipizate medicale

Fie ca vorbim despre o fisa de trimitere la analize, un tipizat pentru laborator, un raport medical sau despre un catalog de evidenta a bunurilor dintr-o unitate medicala, toate aceste tipizate medicale le puteti solicita la noi, Grafo Press, o tipografie din zona Sud-Estica a Romaniei care detine certificari de calitate ISO 9001 – 2008, ISO14001 – 2005 dar si BS OHSAS 19001 – 2007. Astfel, indiferent de complexitatea lucrarii putem garanta calitatea in toate stagiile acesteia, de la proiectare pana la finalizarea sa. Deoarece lucram in sistem Offset, la noi veti obtine cele mai bune preturi pentru lucrari mari ca si cantitate cum ar fi publicatii, tipizate medicale, si pentru alte domenii, dar si pliante, cataloage de prezentare produs, firma, brand, precum si multe alte comenzi tipografice.

Va oferim toate tipurile de tipizate medicale

Intr-unul din articolele recente am discutat despre personalizarea unor tipizate medicale in vederea adaugarii unei note personale dar si pentru a spori gradul de siguranta a acesteia. In acesta vom continua sa mergem pe ideea de optimizare a fluxului de informatii intr-o institutie medicala si vom discuta despre eficientizarea managementului clientilor atat cu ajutorul unor tipizate medicale, cat si prin intermediul programelor speciale de computer.

In primul rand, termenul de tipizate medicale cuprinde toate tipurile de documente interne si nu numai care au un anumit aspect unic. Un foarte bun exemplu poate fi dat de catre biletele de trimitere sau rapoartele medicale incheiate la externarea unui fost pacient. Toate acestea au atat caracter oficial, dar, asa cum este cazul unor tipizate medicale interne, ele pot fi doar cu un caracter tehnic, valabil doar in cadrul institutiei.

Documentatia anexa, sau tehnica este seria de documente si cataloage folosita de catre personalul institutiei medicale pentru a tine o evidenta proprie sau pentru a putea contoriza diferite servicii in scop statistic si nu numai. Printre aceste tipizate medicale se enumera atat cataloagele de consumabile, evidenta pacientilor dar si altele.

De la tipizate medicale la solutii software

In general putem spune ca documentele din hartie dispar, insa cum protocoalele solicita ca orice evidenta a pacientilor si altele trebuiesc tinute atat pe cataloage si tipizate medicale, cat si prin intermediul unui software, consideram ca inca nu vom asista la eliminarea documentelor din hartie in mod total. Evident, cel mai eficient sistem de completare a unor tipizate medicale poate fi cel prin completarea sa in format electronic, urmand ca apoi segmentele completate sa fie printate fizic, pe hartia tipizata. Astfel veti reusi sa eliminati din efort dar si din timpul consumat cu completarea documentelor.

In final, un al doilea sfat pe care noi il putem da este acela de a solicita din timp alte tipizate medicale noi, astfel veti preveni situatiile neplacute generate de lipsa acestora. Noi va asteptam pe pagina noastra de internet, www.grafopress.ro pentru a afla mai multe despre noi, dar si despre paleta completa de produse tipografice. Va garantam cele mai mici tarife, si de asemenea, asiguram si transportul gratuit la comenzile mai mari. Va asteptam cu cele mai calitative servicii si un raport calitate – pret excelent.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.