eGood – Preturi mici la electrocasnicele mari

Vrei sa achizitionezi un frigider si nfrigider bekou stii la cine sa apelezi? Cauti o modalitate rapida de a cumpara aparate electrocasnice? Doresti sa colaborezi cu o firma specializata in acest domeniu? Foarte simplu! Firma eGood, prin intermediul magazinului online, furnizeaza clientilor sai o gama diversificata de produse electrocasnice, fabricate de firme renumite la nivel international.

De ce compania eGood?

In primul rand, magazinul online eGood furnizeaza produse electrocasnice de calitate, insotite de certificate de  garantie, la preturi accesibile. Portalul online al firmei este foarte usor de folosit, dumneavoastra trebuie doar sa adaugati produsul electrocasnic in cos si sa trimiteti comanda, un reprezentant al firmei contactandu-va ulterior pentru a valida aceasta comanda. In acest mod nu veti mai fi nevoit sa colindati un sir interminabil de magazine de specialitate pentru a alege produsul potrivit. Pe site-ul companiei veti gasi toate datele necesare: dimesniuni, date tehnice, date de livrare, preturi, reduceri, promotii etc.

Proprietate a companiei BCC Good Distribution, magazinul eGood este specializat pe ramura comertului online, oferind clientilor posibilitatea de a cumpara o gama variata de produse si accesorii pentru electrocasnice. Din gama de produse a firmei amintim: electrocasnice mici precum automatele de cafea, expresoare, aspiratoarele, mese de calcat, aparate de inghetata, fierbatoare, electrocasnice mari precum combine frigorifice, congelatoare, frigidere, plite incorporabile, frigidere, masini de spalat, aragazuri si lista poate continua.

In plus de aceste produse, pe site-ul companiei veti intalni numeroase promotii si reduceri, dar si produse destinate ingrijirii personale, sisteme de comunicatii si alarma, computere, laptopuri si tablete, televizoare si accesorii pentru acestea etc.

Livrarea produselor se va face chiar la dumneavoastra acasa, in conditiile impuse de eGood, in conformitate cu dorintele clientului.

In gama variata de produse comercializate de compania eGood veti gasi si numeroase modele de frigidere, de diferite dimensiuni si caracteristici tehnice. Printre acestea se numara si frigiderele Beko.

Frigiderul este un aparat folosit pentru mentinerea frigului, adica a unei valori de temperatura sub cea a mediului ambiant. Principiul de functionare a fost descoperit de Carl Von Linde. Acesta este compus dintr-o incinta izolata termic, o instalatie producatoare de frig si o pompa de caldura care scoate caldura din interior, aducand incinta la o temperatura mai mica decat a mediului ambiant.

Beko este un producator important de obiecte electrocasnice, fiind renumit in intreaga lume pentru calitatea si fiabilitatea produselor fabricate.

Frigiderele Beko comercializate de compania eGood vin insotite de certificat de garantie asigurat de producator, si sunt foarte bune din punct de vedere calitativ si al performantelor de racire.

Daca doriti ca frigiderul sa fie la vedere sau sa se integreze perfect in bucatarie, modelele Beko comercializate de eGood sunt ideale pentru dumneavoastra, pretul acestora fiind accesibil.frigider beko

Asadar, pentru achizitionarea unor aparate electrocasnice de calitate, vizitati site-ul magazinului online eGood.

Date de contact:

Denumirea firmei: eGood;

Site web: www.egood.ro ;

Numar de telefon: 031 432 76 68 sau 0771 324 393.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre sistemele de detectie perimetrala accesand link-ul urmator: http://www.articole-promo.ro/?p=4356

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.