eGood să ai cele mai bune electronice și electrocasnice

De fiecare dată când se apropie sărbătorile și suntem hotărâți să ne achiziționăm un produs electronic sau electrocasnic trebuie să ne înarmăm cu două lucruri: bani și răbdare, foarte multă răbdare. Această răbdare ne este utilă în momentul în care, odată intrați în magazinul de electronice și electrocasnice, dăm de mulțimea înnebunită după cumpărături. Nu este mai puțin adevărat faptul că și noi ne transformăm la un moment dat într-o parte înnebunită și deosebit de stresată din acea mulțime.

 V-ați gândit vreodată cum ar fi să abandonați drumul la marile lanțuri de supermarketuri și să stați acasă, comod, la căldură, în fața computerului și să vă achiziționați orice produs credeți că vi se potrivește din gama de electronice și electrocasnice. V-ați gândit cum e să abandonați una dintre cele două arme, răbdarea ? Dacă da, e clar că soluția problemelor dumneavoastră poartă un singur nume: eGood.

 Inventând un pleonasm de tranziție între limba engleză și română putem spune că eBine să faci cumpărături la eGood. Și e bine, chiar deosebit de bine și de util întrucât acest magazin online vă oferă o gamă variată de produse și accesorii electrocasnice.

 Acestea se împart în electrocasnice mari, în gama cărora intră: combine frigorifice, frigidere, frigidere side by side, congelatoare, lăzi frigorifice, vitrine și răcitoare, frigorifice incorporabile, frigidere incorporabile, combine frigorifice incorporabile, congelatoare incorporabile, side by side incorporabile, vitrine / sertare frigorifice incorporabile.

 Tot din această serie a electrocasnicelor mari fac parte incorporabilele de bucătărie: cuptoare,  plite, hote, cuptoare cu microunde, mașini de spălat vase, expresoare, diverse echipamente incorporabile, accesorii plite.

 Un alt aparat care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie și pe care îl găsiți la eGood este mașina de spălat. Aceasta vine într-o bogată ofertă, incluzând: mașini de spălat cu încărcare frontală, mașină de spălat cu încărcare de sus, mașini de spălat cu uscător, mașini de spălat rufe incorporabile și uscătoare. Astfel, fie că vă doriți o mașină normală sau una sofisticată, care să vă usuce hainele imediat după spălare, in acest magazin le găsiți pe toate.

 Având aceasta arie extinsă de produse de spălat de la eGood, este imperios necesar ca înainte de a da banii pe un produs sa vă informați cât mai bine pentru a opta pentru modelul potrivit pentru dumneavoastră. Într-o perioadă în care prețul energiei electrice a explodat, consumul este un factor important în alegerea mașinii de spălat. Numărul de turații și viteza de centrifugare sunt alți factori de care trebuie sa ții cont. Dacă vrei ca rufele sa fie cât mai uscate după spălare, alegeți o mașină cu o viteza de centrifugare mare.

 Oferta de produse eGood continuă cu aragazuri, hote, mașini de spălat vase, cuptoare microunde/ electrice, cuptoare cu microunde și cuptoare electrice. Totodată, pentru că niciun magazin de electrice care se respectă nu poate funcționa fără ele, eGood comercializează și o gamă variată de electronice: computere,  laptopuri și tablete, televizoare și accesorii pentru acestea.

 Contact și program de lucru eGood:

 Punct de lucru: Voluntari, B-dul. Eroilor (fosta Sos. Stefanesti), nr.4, judetul Ilfov;

 Suport:

Vodafone:  0732.270.015;

Orange:  0741.32.43.93;

RDS:  031.432.76.68;

RDS: 0771.324.393;

Fax: 031.432.76.69;

E-mail: contact@eGood.ro.

Program de lucru:

 Luni – Vineri: 9:00 – 18:00;

Sambata: 10:00-14:00;

 În momentul în care veți contacta firma, menționați ca ați găsit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obține cel mai bun preț.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.