EkoLinea. Cum sa stochezi sau sa transporti cat mai eficient deseurile

EkoLinea. Cum sa stochezi sau sa transporti cat mai eficient deseurileIti este cunoscut faptul ca Romania, dintre toate tarile ce apartin Uniunii Europene, recicleaza doar 1% din intreaga cantitate de deseuri, pe care le produce in decursul unui an? Ce se intampla cu restul procentelor? Ai ghicit, sunt aruncate la groapa de gunoi. Si totusi, daca Romania este codasa clasamentului in ceea ce priveste reciclarea, cine se afla in fruntea lui? Este vorba despre Belgia, care a atins performanta de a recicla un procent de 94%.

Per ansamblu, cantitatea de gunoaie stransa in timpul unui an, in Romania, este de 8 milioane de tone. Aceasta cantitate impresionanta este compusa si din hartie, carton, sticla sau metale, toate materiale reciclabile 100%. Daca pana in anul 2020 Romania nu se va alinia la standardele UE, amenda va fi usturatoare, asa incat este cazul ca autoritatile sa ia masurile cuvenite.

Transportul, dar si depozitarea deseurilor ridica adesea probleme din cauza volumului foarte mare al acestora. EkoLinea are o solutie si la aceasta problema presanta. Este vorba despre presele stationare.

EkoLinea te ajuta sa reciclezi eficient

Una dintre cele mai eficiente metode prin care deseurile pot fi depozitate si transportate cu usurinta este compactarea acestora. Ce presupune compactarea? Prin compactare se micsoreaza volumul deseurilor, reducand astfel si costurile necesare transporturilor, dar si dimensiunile spatiilor de depozitare a lor.

Echipamentele de compactare difera si ele de la caz la caz, in functie de natura deseurilor. In cazul in care vrei sa compactezi sticle de plastic este indicat sa utilizezi o masina ce are tamburi in forma de tepi.

Compactarea se poate realiza in doua moduri:

– Compactare cu prese operate mecanic;
– Compactare cu prese operate hidraulic.

Aceste prese pot avea atasate chiar si un mecanism de balotare, astfel incat deseurile compactate sa fie mult mai usor de transportat.

Daca ai si tu nevoie de astfel de prese de compactare, EkoLinea iti sta la dispozitie cu mai multe modele de prese stationare, care sunt indicate, in special, companiilor ce produc mari cantitati de deseuri. Acestor prese li se pot atasa containere goale, astfel incat tu nu mai trebuie sa te ocupi si cu incarcarea deseurilor. Atunci cand containerele sunt pline, ele pot fi inlocuite cu usurinta, deoarece sunt dotate si cu o sina pentru a face ca transportul lor sa fie mult mai usor.

Presele sationare EkoLinea sunt fabricate in Uniunea Europeana si sunt comercializate in tara de catre compania bucuresteana. Presele indeplinesc toate standardele de calitate EkoLinea. Cum sa stochezi sau sa transporti cat mai eficient deseurile1impuse de UE, cat si siguranta ceruta.

Din ce este alcatuita o astfel de presa? Numai din materiale de calitate. Pentru podeaua presei s-a utilizat un otel de buna calitate, care-i confera stabilitate si rezistenta. Ghidajele presei stationare EkoLinea sunt fabricate din poliamida dura. Toate aceste materiale confera rezistenta si durabilitate preselor, astfel incat tu le vei putea utiliza pentru o lunga perioada de timp.

In momentul in care containerul se umple in proportie de 75% si, respectiv, 100%, umplerea iti va fi semnalizata, deoarece presele stationare sunt dotate cu semnal de alarma ce-ti va atrage negresit atentia.

Daca vrei sa ai grija de mediul inconjurator asa cum se cuvine, alege prese stationare EkoLinea. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele EkoLinea? Suna la numerele 0216-684.128, 0753-055.040 si 0753-055.040 sau trimite un e-mail pe adresa office@ekolinea.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.