Ekolinea iti ofera prese de balotat!

11abb985f6213f4367c4ed958a62ecf3Adunarea deseurilor din natura sau din locurile publice este extrem de importanta pentru a asigura un mediu inconjurator mai curat; singura problema ramasa este, in momentul in care au fost adunate cantitati uriase de deseuri, unde urmeaza a fi stocate pana la reciclare sau pana la eliminare? Chiar daca sunt alocate depozite si alte spatii de dimensiuni mari in scopul stocarii deseurilor, aparitia cantitatilor cat mai mari de deseuri transforma problema spatiului disponibil intr-una urgenta si de mare importanta. In cazul in care lucrezi in acest domeniu si procurarea unui alt spatiu pentru stocarea deseurilor iese din discutie, compania EkoLinea iti pune la dispozitie o alternativa: presele de balotat.

Presele de balotat EkoLinea sunt solutia ideala in momentul in care iti doresti sa economisesti spatiu, dar si sa transformi manevrarea deseurilor intr-o actiune mai simpla, mai sigura; transformate in baloti, deseurile vor ocupa mult mai putin spatiu si nu vor mai reprezenta un pericol atat de mare pentru angajati (de exemplu, deseurile metalice pot cauza zgarieturi, rani, etc). EkoLinea iti pune la dispozitie mai multe tipuri de prese de balotat, atat noi, cat si in regim second-hand:

Prese de balotat deseuri –  EkoLinea iti recomanda utilizarea unei prese de balotat deseuri modelul Parker, unul dintre ce mai cunoscuti si apreciati producatori din domeniu. Presele de balotat de acest tip sunt recunoscute datorita rezistentei si a constructiei robuste si fiabile, dar si datorita multitudinii de dotari: control hidraulic al usilor, ciclu de presare automat, scoaterea automata a balotului. Prin urmare, presa de balotat deseuri nu are nevoie de interventii suplimentare; odata ce ai activat-o, isi va face treaba de una singura. In plus, ai posibilitatea de a alege dimensiunea balotilor: poti alege o lungime de 800, 1000 sau 1200 mm. Presele de balotat deseuri sunt fabricate din otel, ceea ce asigura o durata lunga de viata.

Prese de balotat fier vechi – pentru balotarea deseurilor feroase, este necesara utilizarea unui echipament extrem de rezistent si de puternic; prin urmare, iti recomandam presele de balotat fier vechi EkoLinea. Printre modelele disponibile se afla si cel produs de compania Imabe Iberica, un producator renumit din Peninsula Iberica.

Prese de balotat carton – cand vine vorba de prese de balotat carton, ai de ales dintr-o serie vasta de modele: fie prese unicamerale, fie multicamerale, de diverse capacitati, in functie de necesitatile tale. Presele unicamerale au capacitate mica, medie sau mare, iar presele multicamerale sunt prevazute cu doua containere, pentru a grabi procesul de realizare a balotilor. Desigur, poti alege presa de balotat carton potrivita si in functie de model si, in cazul in care ai nevoie, EkoLinea iti ofera si servicii de montare sau reparare a preselor de balotat.

Prese de balotat butoaie metalice – butoaiele metalice fac parte din categoria deseurilor care ocupa cel mai mult spatiu, avand o dimensiune mare, cu toate ca sunt goale pe dinauntru. In cazul in care utilizezi o presa de balotat butoaie metalice, poti transforma un butoi intr-un balot in doar 77 de secunde! Presele de acest tip utilizeaza o forta de presare de 25 de tone, sunt prevazute cu motoare de 4 kW, dar si cu rezervoare utilizate pentru a colecta lichidele si substantele reziduale.

Alege prese de balotat Ekolinea! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.ekolinea.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.