EkoLinea-Solutii inteligente pentru balotare

2f0b18ce3bdd00f7bddd02f4612b70baIn lipsa unei organizari eficiente si a unei gestiuni pe masura, gunoiul ar putea fi pretudindeni, pentru ca ne-am obisnuit sa consumam din ce in ce mai multe produse si sa aruncam cu nepasare, fara sa tinem cont de reguli. Cantitatea de reziduuri creste considerabil de la o zi la alta, motiv pentru care prelucrarea acestora este o solutie si totodata o necesitate. Tehnologia ne-a adus insa, un aliat puternic, care nu numai ca indeparteaza deseurile intr-un mod inteligent si eficient ci isi aduce aportul  si in ceea ce priveste un mediu inconjurator mult mai curat. Presele de balotat reprezinta o solutie pentru viitor care mai mult decat atat, incurajeaza reciclarea.

Gestionarea deseurilor presupune colectarea, transportul, tratarea, reciclarea si depozitarea acestora. Cand ai de-a face cu tone, si chiar munti de gunoaie, nicio solutie nu pare a fi pe masura lor, insa o presa de balotat transforma cantitatea enorma de deseuri, fie vorba de fier vechi, carton ori hartie, in baloti compacti, eficient de depozitat si usor de manevrat. Folosind presa se organizeza toate deseurile si apoi se pot transforma in venituri substantiale daca sunt duse la centrele de colectare. O presa de balotat se foloseste usor fara sa necesite o atentie deosebita sau cunostinte in domeniu, nu implica costuri mari de energie electrica si mai multe decat atat este rapida, rezistenta si la indemana tuturor.Pe langa toate acestea, se obtine o compactare care diminueaza considerabil dimenisunile avute inainte, ceea ce se traduce prin economisire de spatiu.

In urma procesul de balotare se obtine:

– o reducere a volumului de deseuri de 5-20 de ori

– o manipulare eficienta a balotului atat in cadrul depozitului de deseuri cat si in afara lui

– posibilitatea depozitarii baloturilor pe verticala in rastele speciale

– o reducere considerabila a costurilor de transport, depozitare si gestionare

– reducerea riscului de accidentare la manevrarea acestora, in plus, reprezinta cel mai sigur echipament tehnic de pe piata

– diminuarea factorului de poluare

Compania EkoLinea ce se ocupa de importul si distribuirea utilajelor si echipamentelor pentru gestionarea desurilor, pune la dispozitia clientilor sai prese de balotat rezistente, fiabile si foare durabile la preturi competitive. In catalogul nostru de produse se regasesc diferite modele de prese printre care:

– prese verticale, disponibile cu varianta unicamerala, sau multicamerala cu 2 sau 3 containere

– prese orizontale automate

– prese special create pentru balotarea deseurilor feroase

– prese cu legare automata tip canal etc

Presele de balotat comercializate de EkoLinea au in structura lor profile laminate, iar camera de presare este realizata din otel, material deosebit de reziztent. Mai mult decat atat, iti oferim produse de balotat marca Parker, unul dintre cei mai cunoscuti producatori pe piata de profil.

Gama de produse EkoLinea este impresionanta si raspunde cu succes oricaror necesitati. Fie ca ai nevoie de utilaje noi ori de cele secon hand, toate provenite din Uniunea Europeana, aici gasesti solutii eficiente cu minimul de investii. De asemenea punem la dispozitia clientilor nostri prescontainere, prese stationare, prese pentru brichetat, statii pentru sortarea si transferul desurilor, precum si multe aletele. In plus, personalul experimentat EkoLinea iti ofera si servicii de montaj  si service al utilajelor. Acceseaza pagina noastra de internet pentru mai multe detalii si convinge-te de calitatea produselor noastre.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.