Electro Supermax – Cumpara-ti casa de marcat!

case de marcat fiscaleLegea impune ca fiecare agent economic ce comercializeaza produse sau presteaza servicii sa detina o casa de marcat fiscala pentru a avea posibilitatea de a emite bonuri fiscale. In cazul in care ti-ai infiintat o afacere in domeniul comertului de curand si vrei sa te asiguri ca toate activitatile tale sunt in conformitate cu normele legale, este de datoria ta ca, inainte de toate, sa incepi sa te uiti la case de marcat fiscale pentru a gasi modelul care ti se potriveste. Din fericire, exista o multitudine de tmodele disponibile pe piata, astfel incat ai posibilitatea sa o alegi pe cea care te avantajeaza din punct de vedere financiar, si nu numai. In cazul in care cauti o firma ce comercializeaza astfel de produse, iti recomandam sa arunci o privire peste casele de marcat oferite de Electro Supermax!

Cum alegi casa de marcat fiscala potrivita?

Inainte de a achizitiona o casa de marcat fiscala, trebuie sa tii cont de cateva aspecte: fondurile financiare de care dispui, dimensiunile afacerii tale, tipul produselor comercializate sau al serviciilor prestate, etc. Prin urmare, in cazul in care afacerea ta este un supermarket, va trebui sa alegi o casa fiscala care sa detina toate functiile necesare unui magazin ce contine o multitudine de produse si mai multi angajati.

Casa de marcat fiscala poate fi aleasa in functie de urmatoarele caracteristici: numarul de articole, numarul de caractere utilizate in descriere, numarul departamentelor, tipul imprimantei, viteza de tiparire, tipul rolei utilizate, afisajele, numarul de taste, numarul de casieri acceptati, modul de lucru, rapoartele, dimensiunile, greutatea, sistemul de deschidere al sertarului cu bani si multe altele. Exista si modele ce pot fi conectate la calculator, modele ce au inclus cititor coduri de bare sau modele cu cantar electronic.

Casele de marcat fiscale comercializate de Electro Supermax

Compania Electro Supermax iti pune la dispozitie o gama vasta de case de marcat fiscale, in schimbul unor preturi extrem de avantajoase. Toate casele de marcat fiscale Electro Supermax au un design compact si atractiv, fiind potrivite pentru orice tip de locatie ( atat locatii Retail, cat si locatii Horeca). Raportul calitate – pret oferit de Electro Supermax este unul extrem de avantajos, deoarece ne dorim sa le oferim ajutorul clientilor nostri care sunt la inceputul afacerii lor. In plus, fiecare casa de marcat fiscala are o descriere detaliata referitoare la functiile pe care le indeplineste, dar si la caracteristicile pe care le detine, astfel incat sa ai posibilitatea de a sti totul despre produsul pe care urmeaza sa-l achizitionezi.

Un alt avantaj al caselor de marcat fiscale comercializate de firma Electro Supermax este facilitatea in momentul in care iti doresti sa le achizitionezi; acestea iti sunt puse toate la dispozitie in cadrul magazinului online www.elsmax.ro. Astfel, vei putea sa gasesti modelul pe care ti-l doresti dupa doar cateva minute de cautare, fara a fi nevoit sa parasesti confortul propriei locuinte; mai mult decat atat, odata ce ai gasit produsul dorit, trebuie doar sa il adaugi in cosul de cumparaturi virtual, sa iti introduci datele de contact si sa plasezi comanda! In cel mai scurt timp, aceasta iti va fi livrata la adresa stabilita, iar tu poti sa deschizi portile afacerii tale!

Alege case de marcat fiscale Electro Supermax! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.elsmax.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.