Electro Supermax – Pentru ca totul sa fie legal!

thumbnail.phpConform legii, agentii economici care presteaza servicii sau comercializeaza produse trebuie sa detina case de marcat fiscale, si bineinteles sa le utilizeze emitand bonurile aferente. Aparatele de marcat electronice fiscale sunt obligatorii pentru toti operatorii economici care efectueaza livrari de bunuri cu amanuntul, precum si prestari de servicii direct catre populatie.

Obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale ia nastere din momentul inceperii activitatilor comerciale desfasurate in fiecare locatie. Din magazinul online elsmax.ro poti comanda o casa de marcat care sa indeplineasca necesitatile tale sau ale persoanei care le foloseste. Compania Electro Supermax comercializeaza o gama variata de case de marcat fiscale. Toate produsele oferite se regasesc la un pret avantajos si pot fi comandate si livrate la tine acasa in cel mai scurt timp.

Poti alege dintr-o varietate de modele de case de marcat care au diferite functii pentru a iti usura munca, pentru a respecta legea si pentru a avea in vedere anumite lucruri, spre exemplu calculul automat al restului. Designul compact si atractiv face ca aceste produse sa aiba un loc bine stabilit, de unde vor putea fi operate in siguranta. Cu functii mai simple sau mai complexe, poti achizitiona casele de marcat la un raport calitate-pret mai mult decat satisfacator.

Casele de marcat sunt concepute in conformitate cu cerintele legislatiei fiscale romanesti, de inregistrare si raportare a vanzarilor in unitatile comerciale, asigurand o evidenta completa a vanzarilor din unitate, atat pentru conducatorul unitatii, cat si pentru organele fiscale. Aparatele sunt recomandate pentru magazine, frizerii, coafor, restaurante, diverse servicii etc. Produsele au garantie 12 luni standard sau nelimitata in baza contractului de service tip abonament. Fiscalizarea si instruirea initiala a personalului se ofera gratuit la sediul firmei, iar pregatirea dosarului pentru obtinerea Seriei Fiscale de la ANAF se face gratuit. Casele de marcat fiscale ofera posibilitatea corectarii inscrierilor gresite inainte de inchiderea bonului si posibilitatea tastarii unor reduceri sau adaosuri procentuale.

Electro Supermax, infiintata in Bistrita, comercializeaza o gama larga de produse si accesorii utile pentru masina si afacerea ta, printre care se numara: statii radio, difuzoare auto, navigatoare, huse si alarme auto, cantare industriale, case de marcat fiscale si altele. Indiferent de produsele sau serviciile pentru care optezi, personalul experimentat va da dovada de profesionalism in orice situatie.

Cu rabdare, atentie, talent, pricepere si experienta, firma reuseste sa satisfaca preferintele celor mai exigenti clienti. Livrarea produselor se poate face prin curier la domiciliu sau pot fi ridicate de la sediul firmei. Termenul de livrare este de 24 si 48 de ore din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. Clientul poate lansa o comanda pentru un produs care nu se afla pe stoc, comanda acestuia fiind pusa in asteptare. In momentul reactualizarii stocului, clientul va fi contactat de catre firma.

Pentru specificatiile tehnice privitoare la fiecare produs in parte, poti accesa pagina de internet a companiei sau poti contacta echipa firmei telefonic. Casele de marcat fiscale respecta reglementarile legale, iar echipa firmei te poate consilia pentru alegerea produselor potrivite pentru necesitatile tale. Comanda casele de marcat fiscale oferite de Electro Supermax pentru ca afacerea ta sa se desfasoare in conditiile adecvate.

Datele de contact ale firmei Electro Supermax:

Adresa firmei: Str. Tarpiului, nr. 40B, Bistrita, Bistrita-Nasaud

Telefon: 0745 617 821

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.