Electroinsecticide, placa adeziva sau grila electrica, tu ce alegi?

Cum poti sa scapi cat mai simplu si mai rapid, ecologic chiar, de insecte? Este foarte simplu, Ekommerce Est, o companie renumita din Bacau, iti ofera inspre vanzare electroinsecticide. Ai 2 variante la indemana. Este vorba despre placile adezive si grilele electrice, ambele fiind eco friendly, prevazute cu raze ultraviolete astfel incat lumina sa fie cea care atrage insectele pentru ca apoi sa le poti inlatura un-doi, fara sa inghiti spray-uri toxice sau sa te chinui intr-un alt mod cu totul rudimentar!

Electroinsecticide – placa adeziva

 

Electroinsecticide, placa adeziva sau grila electrica, tu ce alegi?Placa adeziva face parte din categoria de electroinsecticide cunoscute si sub denumirea de insect killer ce te ajuta sa ai un bun control asupra insectelor si artropodelor. Practic, toate modelele propuse de catre Ekommerce Est sunt capcane UV, simple in constructia lor, insa deosebit de eficiente.

Sa luam ca exemplu modelul Fly Pro 30W. Are forma unei custi realizata din otel vopsit in alb si galben, in camp electrostatic cu ajutorul de pulberi. Dimensiunea este de 468 mm x 135 mm x 298 mm si este dotata in interior cu o singura placa adeziva pe care se vor prinde insectele si artropodele. Unde se instaleaza? Pe un perete cu ajutorul diblurilor si holsuruburilor, in diverse pozitii in functie de necesitati. Tuburile din dotare sunt actinice/ quantum 2×15 W. Functioneaza perfect pentru muste, tantari si pentru alt gen de insecte zburatoare. Se foloseste cu succes in sectorul alimentar, dar si persoanele fizice se pot bucura de eficienta acestora.

Dar ce au atat de special placutele adezive? Acestea iti permit sa respecti normele de igiena, HACCP, si dispozitiile comunitatii europene, adica normele CE, atat de stricte pentru sectorul alimentar.

Daca vrei sa te bucuri de eficienta maxima, nu monta aceste cacane la exterior, nici in locatiile foarte murdare, alimenteaza cu energie electrica, monteaza dispozitivul la o inaltime suficienta ca sa fie protejat de trafic si productie, insa nu exagerat de sus deoarece in caz contrar intretinerea si verificarea va fi dificila. In functie de suprafata de protejat se monteaza mai multe sau mai putine astfel de capcane. Nu o monta sub razele directe ale soarelui. Te vei bucura de eficienta 24/24.

Electroinsecticide – grila electrica

 

Grilele electrice sunt si ele electroinsecticide, capcane UV ce-ti permit eliminarea rapida, simpla si fara efort a insectelor si a artropodelor. Sunt realizate din Electroinsecticide, placa adeziva sau grila electrica, tu ce alegi1aluminiu si plastic si ocupa cca 80 mp de perete.

Acest aparat se foloseste de atractia luminii UV ce este emisa de catre tuburile din dotare si atrage mustele, tantarii si restul insectelor zburatoare nesuferite, astfel incat rata de capturare este foarte bogata. Sistemele sunt dotate cu tavite de colectare prevazuta la randul sau cu un sistem de blocare si deblocare pentru a se preveni imprastierea insectelor capturate.

Unde se pozitioneaza? Pe perete, suspendat de tavan sau pe o suprafata orizontala in pozitie verticala. Se instaleaza la o inaltime de 2 m de sol, nu in lumina directa a soarelui, doar astfel efectul este 100% garantat. De asemenea, instaleaza-l in apropierea unei surse de alimentare deoarece functioneaza pe curent. Monteaza-l intre spatiul pe care vrei sa-l protejezi si locul de intrare a insectelor.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege electroinsecticide de la Ekommerce Est. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Ekommerce Est? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0724-296.736 si 0723-205.441 sau trimite un e-mail pe adresa info@ekommerce.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.