Electropalane de la Axa Service!

597c048f446edd71ce7d0c1fe6bdf58eDaca esti in cautarea unor electropalane fie pentru a le inchiria, fie pentru a le achizitiona, Axa Service este partenerul ideal. Axa Service pune la dispozitia clientilor electropalane OMIS de calitate, la preturi avantajoase.

Intr-o relatie de afaceri in care furnizorul si clientul au de castigat este esentiala increderea care, in colaborarile cu Axa Service nu va lipsi niciodata. Alege calitatea pe care Axa Service ti-o ofera! Produsele sunt fabricate de compania OMIS, nume care cantareste mult printre liderii europeni datorita calitatii serviciilor si produselor pe care le comercializeaza.

Electropalanele sunt utilaje binevenite atunci cand lucrezi, de exemplu, in industria constructiilor. Colaborarea cu Axa Service vorbeste de la sine: materialele din care echipamentele sunt fabricate sunt de o calitate la standarde inalte pentru ca tu sa te bucuri vreme indelungata de produsele achizitionate. Complexitatea acestor electropalane fac ca ele sa duca la bun sfarsit cu succes activitatile pentru care sunt create, datorita mecanismelor instalate care executa miscarile de deplasare a greutatilor. Aceste electropalane se comporta excelent cand sunt in functiune, iar transportul este sigur si prudent.

Beneficiile electropalanelor!

Electropalanul, indiferent de caracteristicile sale (fix, cu motor electric sau manual), te ajuta in manipularea obiectelor cu sarcini grele. Avantajele pe care le ai cumparand aceste echipamente sunt: economisirea spatiului, manevrarea cu usurinta la ridicare si la coborare datorita vitezelor care se pot regla, au frane durabile, sunt fiabile, nu necesita intretinere speciala, asigura maximum de productivitate etc. Echipa competenta va rezolva cu promptitudine orice nevoie ai avea. Designul, dar si executia propriu-zisa a acestor echipamente respecta intocmai normele tehnice, fiindu-le incorporate diferite componente de securitate. Mobilitatea si stabilitatea acestor produse sunt garantate pentru ca activitatile sa se poata desfasura in conditii de maxima siguranta si eficienta.

Axa Service se poate mandri cu calitatea produselor pe care le comercializeaza si serviciile pe care le ofera; de aceste lucruri te poti convinge si tu daca apelezi la aceasta companie. Aceste dispozitive sunt ideale in activitati pe santiere, in domeniul constructiilor, in cadrul depozitelor etc. Aspectele care le caracterizeaza cel mai bine sunt reprezentate de durabilitate, rezistenta si nu in ultimul rand, siguranta in momentul functionarii si manevrarii. Scopul firmei este de a oferi produse de calitate, realizate la standarde inalte, produse al caror scop este de a facilita activitatile desfasurate.

Unde gasesti eletctropalane?

Cu o vasta experienta in domeniu, Axa Service are ca principal domeniu de activitate oferirea serviciilor de proiectare, executie, montare, demontare, dar si amplasare pe santiere a instalatiilor de ridicat, cum ar fi diverse tipuri de macarale sau poduri rulante. De asemenea, compania este specializata si in cadrul automatizarilor, tablourilor electrice si radiocomenzilor specifice acestor tipuri de utilaje. Echipa Axa Service este formata din personal cu peste 20 de ani de experienta care va raspunde cu promptitudine solicitarilor tale. Axa Service realizeaza documentatia necesara pentru lucrarile efectuate la instalatiile de ridicat si pentru obtinerea autorizatiei de functionare. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Axa Service.

 

Datele de contact ale firmei Axa Service

Adresa firmei: B-dul Basarabia, Nr. 256, sector 3, Bucuresti

Telefon: 0216 367 948

Email: office@axaservice.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.