Eleganta liniilor la gama de usi Porta Doors

Elegante, sigure si rezistente in timp, usile Porta Doors sunt perfecte pentru orice camin, sediu de firma sau institutie. Acestea sunt oferite in mii de modele ce pleaca de la cele mai simple, pana la cele cu design modern avand diferite tipuri de decupaje si insertii din sticla. Linia de usi Porta Doors este caracterizata in primul rand prin bunul gust dar si rafinamentul liniilor pe care designul acestora le are. Si, pentru ca vorbim despre linii, in continuare vom discuta unpic despre acestea si folosirea lor in design.

Liniile usilor sunt de cele mai multe ori standard, este evident ca acest lucru este oarecum impus si de forma caracteristica. Insa, acest lucru nu inseamna ca in linia de usi Porta Doors nu vom avea motive sa spunem un sincer “Uau!” Este uneori dificil sa proiectezi un design unic si rafinat pentru usi, mai ales in cazul in care majoritatea dintre acestea sunt limitate la a fi simple placi din lemn prevazute cu un set de balamale si o incuietoare.

Linia de usi Porta Doors este caracterizata prin calitate si un aspect perfect

Dupa cum spuneam gama de usi Porta Doors se difera complet fata de acest concept al unor simple usi. In primul rand, pentru a obtine un design perfect, atentia la detalii este extrem de importanta, iar in acest sens, toate modelele de usi Porta Doors sunt realizate pastrand aceasta atentie la detalii inca de la alegerea materialelor, pana la inchiderea ultimului surub sau a clemei. Astfel obtinem usile perfecte pentru orice spatiu,

Liniile nu se rezuma doar la conturul unor usi Porta Doors, acestea sunt prezente si prin intermediul modelelor de decupaj pentru insertiile de sticla dar si in decoratiunile si elementele de design prezente pe aceasta. Cel mai important element de design la usi este setul de insertii si accesoriile. Insertiile din sticla pot avea forme si linii drepte, dar si curbe. In general putem spune ca liniile drepte sunt mai masculine, serioase, in timp ce, liniile curbe ofera un aer feminin, calduros si familiar.

La noi gasiti usi Porta Doors perfecte atat pentru locuinte cat si birouri

Noi recomandam gama de usi Porta Doors cu linii drepte mai ales pentru birouri si firme, insa, pentru adeptii stilurilor de amenajare interioare moderne, aceste usi sunt perfecte. In schimb, liniile curbe sunt pretabile in primul rand pentru un design mai clasic, in special pentru locuinte. Acelasi lucru este valabil si pentru linia de accesorii pentru usi Porta Doors. Este evident ca un maner de usa curbat nu se preteaza la o usa cu linii masculine si vice-versa.

In concluzie putem spune ca designul usilor Porta Doors este conceput atat pentru amenajari interioare moderne si chiar si minimalist, dar si pentru cei ce prefera aspectul clasic. Noi va asteptam pe pagina noastra de internet, www.usi-de-interior.eu pentru a consulta unul din cataloagele noastre, inclusiv pe cel de usi Porta Doors. Oferim peste 1000 de modele de usi dar si accesorii pentru acestea astfel incat dumneavoastra va puteti fie alege unul din modelele de usi, sau chiar sa va personalizati fiecare usa in parte. Va asteptam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.