Eleganta si calitate cu pahare cristal Bohemia

2-Set-Pahare-si-Sticla-Cristal-Bohemia-pentru-Whisky-QUADRO-285x285Te numeri printre persoanele care sunt fascinate de obiectele realizate din sticla pura si stralucitoare? Indreapta-ti atentia spre cristalul de Bohemia si vei descoperi cum arata perfectiunea si eleganta.

Cristalu de Bohemia este o sticla decorativa ce se prelucreaza in regiunile Silesia si Bohemia ce apartin Republicii Cehe. Istoria acestui celebru cristal a inceput atunci cand muncitorii din aceste regiuni si-au dat seama ca din combinarea potasiului cu creta se poate obtine un cristal limpede, stralucitor si mai stabil in comparatie cu sticla de Italia. Datorita calitatii superioare si a modului de prelucrare al acestor cristale ce sunt fabricate in Republica Ceha, cristalele de Bohemia au ajuns sa fie cele mai pretioase cristale din intreaga lume. In functie de cerintele clientilor, aceste cristale se regasesc in forme moderne sau traditionale.

Daca iti doresti sa achizitionezi produse din cristal de Bohemia prelucrat 100% manual iti recomandam sa consulti oferta disponibila la Paladin Store. Acest magazin online isi intampina clietii cu o varietate de produse realizate din cristal de Bohemia, inclusiv cu pahare cristal Bohemia.

Prin urmare, fie ca intentia ta este aceea de a oferi un cadou cu adevarat memorabil, fie ca vrei doar sa iti completezi colectia personala de articole din cristal care emana eleganta, rafinament si valoare, Paladin Store te intampina cu o gama completa si variata de pahare cristal Bohemia ce pot fi achizitionate la preturi competitive.

Pahare cristal Bohemia –  o marca a elegantei din vremurile apuse

Daca e sa calatorim inapoi in timp, aceste pahare cristal Bohemia erau nelipsite din celebrele palate europene ale secolului al XVII-lea. De-a lungul timpului, valoarea si estetica deosebita a acestor articole din cristal au ramas neschimbate.

Cristalul de Bohemia a inceput sa fie fabricat inca din secolul al XII-lea si, de atunci si pana in prezent, a revolutionat industria sticlei si a decorat case regale si palate din intreaga lume. In zilele noastre, cristalul de Bohemia se poate realiza atat manual, cat si automatizat si prin intermediul a diferite procedee. Cristalul de Bohemia poate fi suflat, presat, turnat, extrudat, modelat, taiat de masina si finisat cu diferite grade de finete si precizie. Designul unor pahare cristal Bohemia inspira si astazi rafinamentul clasic si se potrivesc de minune intr-o locuinta moderna si eleganta. Cristalul de Bohemia ia forma unor modele contemporane pentru a respecta tendintele modei actuale.

Hai la Paladin Store daca esti pasionat de pahare cristal Bohemia prelucrate 100%  manual

Din magazinul online Paladin Store poti achizitiona pahare cristal Bohemia de la A la Z. Aici gasesti seturi de 6 pahare cristal Bohemia pentru vin, lichior, sampanie, cognac, pahare de shot, bere, whisky insotite sau nu de sticlele folosite pentru a tuna bauturile aferente.

Paharele din cristal Bohemia nu sunt deosebite doar prin design, ci si prin rezistenta deosebita la temperaturi extreme (se pot folosi atat pentru depozitarea la rece, cat si pentru a fi spalate intr-o masina de spalat vase).

Magazinul online Paladin Store te invita sa descoperi si tu o traditie de sute de ani prin oferta spectaculoasa de pahare cristal Bohemia. Cu siguranta vei ramane impresionat de calitatea si frumusetea acestor articole din cristal.

Acceseaza www.paladinstore.ro si comanda acum pahare cristal Bohemia.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.