Eleganta si un stil modern cu tapetul din fibra de sticla – Casa de Tapet Franchise

Tapet-din-fibra-de-sticla-lrUrmO camera aranjata cu bun-gust va atrage imediat privirile celor din jur datorita si celor mai mici detalii. Unul dintre primele lucruri pe cale le observam in momentul in care trecem pragul unei camere sunt peretii; fie ca vizitam un prieten, mergem la restaurant sau intram intr-un magazin, peretii ne vor atrage mereu atentia. Una dintre cele mai noi inventii in lumea tapetului o reprezinta tapetul din fibra de sticla, din ce in ce mai cautat si mai apreciat, in special in tara noastra. Una dintre companiile care iti poate pune la dispozitie tapet din fibra de sticla este Casa de Tapet Franchise.

Tapetul din fibra de sticla are, in mare parte, efect decorativ, insa asigura si igiena necesara peretilor pe care este instalat. Datorita multitudinii de posibilitati de finisaj prin vopsire si a texturii deosebite, acest tip de tapet poate fi utilizat intr-o gama larga de domenii, de la locuinte pana la institutii (spitale, farmacii), magazine sau spatii de tip Horeca (hoteluri, restaurante).

Dimensiunile tapetului din fibra de sticla variaza in functie de model, iar greutatea se situeaza intre 90 grame si 300 grame pe metru patrat. Materialele din care este alcatuit sunt in mare parte materiale minerale, cum ar fi nisipul de cuart. Vopsirea tapetului se realizeaza, de cele mai multe ori, dupa lipire, pentru a pastra intacta structura. Aplicarea acestui tip de tapet nu este o operatiune dificila: trebuie doar sa te asiguri ca peretele este curat, uscat si slab absorbant. De asemenea, este important ca peretele sa nu aiba o culoare mult mai diferita decat cea a tapetului.

Modul de aplicare al tapetului din fibra de sticla:

–         Se aplica pe perete un strat subtire de adeziv special

–         Se lipeste tapetul, cu ajutorul unei role de cauciuc, prin presare

–         Se indeparteaza excesul de adeziv cu ajutorul unei bucati de material umede

–         Se vopseste tapetul cu tipul de vopsea compatibila, cu ajutorul bidinelei

Avantajele tapetului din fibra de sticla

–         Acesta isi pastreaza aspectul si dimensiunile odata cu trecerea timpului

–         Le ofera un aspect deosebit peretilor tai, ascunzand imperfectiunile

–         Tu esti cel care alege nuanta dorita, din moment ce vopsirea tapetului se realizeaza abia dupa aplicare

–         Este usor de intretinut: in cazul in care doresti sa ii improspatezi look-ul, tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici un nou strat de vopsea

–         In functie de vopseaua aleasa, vei obtine o serie vasta de efecte decorative, ce nu se vor mai gasi la niciun alt model

–         Acest tapet este foarte rezistent la solutii de dezinfectare si la murdarie

–         Nu contine substante toxice pentru organismul tau si nu este realizat din materiale inflamabile.

Alege un aspect deosebit pentru decorarea oricarui tip de camera cu tapetul din fibra de sticla Casa de Tapet Franchise, care ii va oferi oricarei incaperi un look modern si de durata! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Casa de Tapet Franchise, date de contact:

Telefon: 0731 343 901

Fax: 0236 313 901

Email: office@casadetapet.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.