Eliminati Daunatorii cu Servicii Deratizare de la Igiena Romserv DDD

Deratizare-Bucuresti-3kaZHNu mai stii ce solutii sa gasesti sa scapi de daunatori? Ai nevoie de o echipa de specialisti care sa ofere servicii de deratizare de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase si cu produse profesionale?

Igiena Romserv DDD iti vine in ajutor cu o gama variata de servicii de deratizare, dezinfectie, ignifugare, dezinsectie si curatenie la cele mai inalte standarde de calitate. Firma ofera servicii peresonalizate in functie de nevoile fiecarui client, fie ca e persoana fizica sau juridica (scoli, birouri, blocuri, firme, spitale, farmacii, etc).

Ce este deratizarea?

Deratizarea este actiunea prin care se elimina animalele rozatoare daunatoare, cum ar fi sobolani sau soareci, prin mijloace chimice dar si de alta natura. Metodele de combatere a rozatoarelor difera in functie de fiecare situatie si pot varia de la capcane si momeli, la eliminarea punctelor de intrare identificate. Cele mai eficiente sunt capcanele cu momeala, deoarece rozatoarele se vor alimenta din ele fiind atrase de mirosul si gustul placut.

La intrarea in cuiburi se va presara pudra de talc, iar urmele lasate de rozatoare vor ajuta echipa de specialisti sa stabileasca un plan eficient si sigur de amplasare a capcanelor cu momeala. Gaurile inestetice facute de sobolani se vor acoperi cu beton.

Ce substante si metode se folosesc pentru deratizare?

  • Raticid Rodex Pasta Bait

Rodex Pasta Bait este un raticid sub forma de pasta de culoare roz, ambalat in pliculete de 15 g. Este un amestec din faina de grau, untura moale, cereale tocate si aroma de arahide sintetice. Este un produs folosit atunci cand rozatoarele au refuzat alte momeli.

  • Raticid Racumin Pasta

Este un rodenticid formulat sub forma de pasta de culoare albastra, ambalat in pliculete de 10 g (100 g), confectionate dintr–o hartie speciala, biodegradabila. Continutul ridicat in grasimi vegetale si carbohidrati garanteaza consumarea produsului chiar si in competitia cu alte surse de hrana. Raticid Racumin actioneaza prin blocarea mecanismelor de coagulare a sangelui din corpul animalului.

  • Rat Cart

Rat Cart este o statie de intoxicare din carton pentru sobolani si soareci, in care se pot amplasa capcane adezive Gluetwin si alte tipuri de momeli: de tip pasta, de tip pulbere, parafinata si lichida.

  • SoboBox, double parafin

Acest tip de capcane sunt confectionate din carton caserat si plastefiat exterior, cu dimeniuni 40/15 cm.

  • Capcana Vastrap

Este o capcana din plastic, de unica folosinta, ce prevede un adeziv special ce se conserva chiar si la temperaturi joase, garantand capturarea rozatoarelor si in astfel de conditii. Capcana poate fi amplasata si in ambiente cu multa umiditate sau praf, in apropierea fisurilor si a usilor, pe langapanourile electrice si a cablurilor, in magazii, garaje, depozite sau birouri. Se utilizeaza impreuna cu tunelul de protectie.

Daca va confruntati cu problema daunatorilor apelati cu incredere la firma Igiena Romserv DDD. Echipa de profesionisti, cu ani de experienta in acest domeniu, va sta la dispozitie cu sfaturi pentru a va ajuta sa faceti alegerea cea mai potrivita.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.