Elis Electro – Bransamente electrice Sibiu realizate de profesionisti!

bransamente electriceIn viata de zi cu zi exista lucrari care se pot improviza, si aici ne referim la cele care nu ne pot pune viata in pericol in niciun moment, si lucruri care nu se pot improviza, asa cum sunt cele care, la un moment sau altul, ne pot afecta in mod fundamental. Din a doua categorie fac parte si lucrarile din domeniul instalatiilor, iar aici intra toata gama posibila, de la cele electrice, termice, de gaze naturale, pana la cele de apa. In fiecare caz, cel mai bine ar fi sa adoptati deviza “colaborati cu profesionisti atestati si evitati improvizatiile”. Aceasta deviza se aplica si atunci cand vorbim de compania Elis Electro din Sibiu care executa bransamente electrice si nu numai pe aria judetului Sibiu.

Ce sunt aceste bransamente electrice si de ce este importanta realizarea lor profesionista?

Intr-o societate in care aproape nicio activitate nu se poate desfasura fara utilizarea energiei electrice, instalatiile electrice ocupa o pozitie primordiala atunci cand vine vorba de executia si exploatarea lor. Data fiind aceasta realitate, este esential sa aveti grija atunci cand va alegeti electricienii pentru executie in instalatiile electrice. Cand e vorba de bransamente electrice, firma Elis Electro se ocupa de executarea de bransamente electrice la cele mai inalte standarde de profesionalism. Acest lucru se datoreaza in principal pregatirii exceptionale a angajatiilor firmei, precum si a materialelor de inalta performanta utilizate.

La modul general, acest bransament electric pe care Elis Electro vi-l poate realiza reprezinta instalatia de joasa tensiune destinata alimentarii cu energie electrica a unui consumator, executata de la linia electrica de distributie pana la contorul electric de la consumator.

Partile principale ale bransamentului electric pe care o firma ca Elis Electro il poate realiza sunt: bransamentul propriu-zis (legatura de la linia electrica aeriana sau subterana pana la nisa de bransament), nisa de bransament (un gol paralelipipedic, amenajat in zid sau construit special, in care se monteaza echipamentul electric necesar protejarii coloanei electrice si distribuirii energiei electrice), si coloana electrica (legatura dintre echipamentul nisei si contorul abonatului).

Bransamentele pe care Elis Electro le executa se proiecteaza numai in baza dosarelor preliminare depuse la intreprinderea furnizoare de energie electrica si aprobate de aceasta.

Tipurile de bransamente electrice executate de Elis Electro!

Compania Elis Electro executa doua tipuri de bransamente electrice in conformitate cu normele de siguranta aflate in vigoare: bransamente electrice monofazate, respectiv bransament electric trifazat. Avand o larga experienta in domeniul instalatiilor electrice, societatea dispune de toate resursele necesare pentru efectuarea acestor lucrari de calitate, la cele mai inalte standarde.

Cand aveti nevoie de bransamente electrice monofazice?

In cazul in care casa dumneavoastra este dotata cu aparate care vor solicita la maximum reteaua electrica in orice sezon, asa cum este cazul instalatiilor de aer conditionat, centrale electrice, sauna, diferite aparate electrice de incalzire a apei calde, o gama larga de electronice (computere, laptopuri), aragazuri electrice, fel si fel de electrocasnice (prajitorul de paine, congelatorul, frigiderul, masina de spalat, aspiratorul), va fi nevoie de un racord trifazat, mai scump, dar mult mai eficient energetic.

Viceversa, daca in locuinta dumneavoastra nu este prezent un numar mare de aparate electrocasnice si alte echipamente care functioneaza cu energie electrica (centrale termice, de pilda), se impune executia unui bransament monofazic.

Pentru a fi siguri ca lucrati cu profesionisti atestati, trebuie sa stiti ca firma Elis Electro dispune de electriceni autorizati ANRE, cu experienta in domeniu, care efectueaza bransamente electrice in conformitate cu normele aflate in vigoare. Serviciile de acest gen sunt adresate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Date de contact:

Str. Traian Demetrescu nr.135 Sibiu,cod postal 550124 Romania

Telefon/Fax: 0269/220609

Email: ovidelis@yahoo.com eliselectro@yahoo.com

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.