Emboss – Serviciu tipografic, la cele mai inalte standarde, de la Embo Lux!

PICT9926-300x225Suna-i pe reprezentantii de la firma Embo Lux si solicita o oferta pentru emboss! Serviciile sunt ireprosabile, preturile sunt mai mult decat avantajoase, iar produsul finit e de o calitate remarcabila!

Informatii utile despre emboss

Embosarea este procedeul prin care produselor din carton li se confera un finisaj deosebit, constand in executia in relief a unei imagini, a unei sigle etc. Vrei sa realizezi un album deosebit pentru partenerii tai de afaceri? Cere mai multe informatii despre emboss de la reprezentantii firmei Embo Lux. Vei fi multumit nu doar de preturile foarte bune, ci si de faptul ca se lucreaza la cele mai inalte standarde de calitate.

Ce trebuie sa faci? Doar sa trimiti grafica necesara proiectului. Specialistii de la firma mentionata se vor ocupa de comanda ta in cel mai scurt timp. Mai intai vor verifica documentul si vor realiza matrita, dupa care vor trece la embosare efectiv. In functie de preferinte, poti alege matrite 2D sau 3D, pentru materiale mai putin sau mai multe dure. Produsul finit va avea aspect tri-dimensional si un impact vizual considerabil, indiferent de domeniul in care va fi utilizat.

Embosarea consta, de fapt, intr-o tehnica extrem de veche, prin care se exercita presiune pe partea din spate a unui obiect, astfel incat sa iasa in relief unele detalii de pe fata acestuia. Cele mai des intalnite lucrari de emboss se fac pentru portofolii, rapoarte de final de an, carti de vizita pentru firme de avocatura si consultana, albume cu lucrari artistice etc.

Ce trebuie sa mai stii despre emboss? Ei bine, reprezentantii Embo Lux lucreaza intr-un atelier special amenajat, folosind echipamente performante. Datorita acestora, dar si priceperii lor si tehnicilor aplicate, obtin doar produse de calitate.

Despre Embo Lux – tot ce trebuie sa stii

Embo Lux este o companie care ofera clientilor servicii si produse in domeniul productiei publicitare. Avand o experienta de mai bine de cativa ani pe piata autohtona, echipa Embo Lux isi asteapta colaboratorii si nu numai cu o oferta foarte avantajoasa, constand atat in produse si servicii, cat si in preturi foarte accesibile. In plus, toti angajatii sunt calificati in domeniu si au experienta necesara, astfel incat fac fata cu succes oricarei situatii mai dificile. Toti clientii de pana acum s-au declarat mai mult decat multumiti de serviciile primite.

Oferta Embo Lux consta in: printare, emboss, gravura, folio, tampografie s.a.m.d. Astfel, angajatii firmei realizeaza: carti de vizita, felicitari, plicuri, invitatii si nu numai. Materialele cu care se lucreaza provin de la producatori renumiti in domeniu.

Datorita faptului ca se pune accent pe cele mai importante principii (profesionalism, transparenta, promptitudine si respect) si se ofera produse si servicii de cea mai inalta calitate. Embo Lux isi mareste portofoliul de clienti in mod constant.

Solicita mai multe informatii despre emboss de la firma Embo Lux! Profita de preturile scazute si de serviciile oferite la calitate superioara. Pentru mai multe detalii suna la unul din numerele de telefon de mai jos.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Sergent Nutu Ion, nr. 8-10, Corp C1, intrare 2, camera 2, Sector 5

Telefon: 0726.110.009, 0766.668.833

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.