Energetix: magnetoterapie pentru o viata mai sanatoasa

energetixUn stil de viata sanatos este ceea ce ne dorim cu totii, desii nu tot timpul sanatatea corporala depinde doar de noi. Desigur, ceea ce mancam sau bem contribuie esential la starea noastra de sanatate, dar in anumite situatii putem fi afectati fara a ne da seama. Ma refer la campul magnetic al Pamantului, care chiar daca pare greu de crezut, ne afecteaza mai mult decat va imaginati. Aceste influente pot avea rezultate diverse, deloc benefice ce ne pot afecta atat fizic dar si psihic. Energetix ofera solutii pentru a inlatura influentele negative, magnetoterapia reprezentand principala cale prin care putem contracara, asigurand o buna functionare a organismului nostru.

Studiile efectuate de catre specialisti au demonstrat ca scaderea intensitatii campului geomagnetic permite o dezvoltare mai mare a bacteriilor si o imbatranire mai rapida a celulelor datorita diverselor dereglari ce apar. Corpul uman se afla integrat in tot ceea ce inseamna mediul natural, asadar acesta este influentat de orice schimbare ce apare. Fie ca vrobim de schimbari de temperatura (corpul are nevoie de un timp indelungat pentru a se putea obisnui cu schimbarile de temperatura), de presiune sau de schimbari ale campului magnetic al Pamantului, corpul resimnte toate influentele reactionand in bine, sau in rau.

Dar, scaderea campului geomagnetic, un fenomen care se intampla de putin timp, are efecte daunatoare asupra corpului uman, ceea ce inseamna ca trebuie sa gasim metode prin care sa echilibram din nou balanta. Magnetoterapia este solutia perfecta; pentru cei ce nu cunosc, aceasta tehnica foloseste diverse obiecte dispuse cu magneti permanenti care, purtate constant aduc foarte multe beneficii organismului. Prin campul magnetic pe care il creaza, ele ionizeaza in primul rand sangele, care astfel circula mai liber si mai rapid, oxigenandu-se mai usor.

Daca inca sunteti sceptici, trebuie sa stiti ca magnetoterapia este utilizata atat de catre medici cat si de catre persoane pe cont propriu. Asadar, nu este doar o simpla practica „babeasca” ci un fenomen incurajat de medicina si practicat si de medicii din Romania. Ceea ce este el mai important este faptul ca magnetoterapia nu presupune administrarea de substante chimice ce ar putea dauna organismului, terapia fiind naturala, fiind inregistrate doar efecte benefice.

Energetix este producator si distribuitor de produse prin care se poate realiza magnetoterapia. Compania ofera bijuterii (bratari, inele, cercei, lanturi) care realizeaza magnetizarea detaliata in randurile de mai sus. Aceste accesorii au si actiuni locale de reducere a inflamatiilor musculare si articulare si de inlaturare a bacteriilor ce cauzeaza infectii sau afectiuni ORL. Efectele benefice sunt multiple, ceea ce inseamna ca aveti toate motivele pentru a utiliza produsele oferite de Energetix.

Daca doriti informatii suplimentare cu privire la magnetoterapie, sau la celelalte tehnici ce au ca baza campul magnetic al Pamantului si efectele acestuia, luati legatura cu unul din reprezentantii Energetix (datele de contact vor fi prezentate in josul prezentului articol). Acestia va pot raspunde la orice intrebare lamurind fiecare aspect neclar. Detalii puteti obtine si prin accesarea site-ului oficial Energetix unde puteti comanda si produsele disponibile. Gama completa este afisata pe pagina web, impreuna cu preturile aferente si cu celelalte servicii prestate de compania deja mentionata.

Energetix, contact:

Telefon:

0241 510 800
0743 099 905
0724 644 551

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Citeste un articol interesant aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.