Energo Star iti da energia de care ai nevoie

Energo Star iti da energia de care ai nevoieEsti in cautarea unei solutii mobile de producere a energiei electrice sau vrei sa iti asiguri o sursa suplimentara de energie electrica si nu stii la cine sa apelezi? Daca da, firma Energo Star din Sibiu iti sta la dispozitie cu o gama  variata de generatoare electrice de diferite puteri ce pot fi adaptate in functie de puterea electrica de care ai nevoie.

Daca in trecut nu stiam decat de alimentarea cu energie electrica din sistemul national si cunosteam prea putine despre alimentarea de rezerva, in prezent, dezvoltarea economiei si aparitia de noi domenii in care neintreruperea alimentarii cu energie electrica a echipamentelor este vitala au dus la necesitatea folosirii generatoarelor de energie electrica. Aceste generatore au rolul de a asigura continuitatea alimentarii cu energie in situatia in care energia electrica provenita de la sistemul energetic national ar fi intrerupta. Generatoarele electrice moderne sunt echipate si cu sisteme de pornire automata in caz de nevoie.

Ce sunt generatoarele de energie electrica?

Generatoarele de energie electrica sunt masini constituite dintr-un motor termic cuplat cu un alternator in vederea producerii de energie electrica. Componentele ce formeaza generatorul de curent se monteaza pe un suport metalic, pe care sunt amplasate suporturi antivibratii si un panou de comanda. Puterile generatoarelor de curent pot varia de la 1kVA pana la mii de kVA. Puterea unui grup electrogen este exprimata in mod uzual in kVA (putere aparenta) sau in kW, care este unitatea de masura standardizata in sistemul international de masura.

Pentru a sti sa transformi puterea la generatoare de curent din kVA in kW relatia este:

P(kVA) = P (kW)/ 0.8

Firma Energo-Star din Sibiu este unul din principalii furnizori de generatoare de energie electrica, fiind distribuitor al binecunoscutelor generatoare Atlas Copco. Aceste generatoare sunt de calitate superioara, ele sunt testate in cele mai solicitante conditii. In continuare, iti prezentam gama de generatoare Atlas Copco furnizate de firma Energo-Star din Sibiu.

GAMA QAX 12-60

Generatoarele din gama QAX sunt proiectate pentru a raspunde cerintelor companiilor de inchiriat utilaje, a celor din constructii, precum si companiilor ce executa lucrari publice. Aceste generatoare din gama QAX sunt echipate cu motoare DEUTZ si au gama de puteri furnizate intre 12 si 60 kVA.

GAMA QAS 14-325

Gama de generatoare premium QAS sunt caracterizate printr-o fiabilitate si versatilitate deosebita, fiind raspunsul cel mai bun pentru tine vis-a-vis de “electricitatea mobila”.

Creata pentru a furniza energie electrica intre 13 si 325 kVA la 50Hz, aceasta clasa de generatoare este echipata cu motoare Kubota (QAS 14-40), PERKINS diesel (QAS 60-100) sau VOLVO (QAS 125-325). Alternatoarele folosite sunt Stamford (QAS 14-100), respectiv MECC-ALTE (QAS 125-325). Gama de generatoare QAS ofera un nivel de zgomot si de noxe redus si este combinata cu un cost redus de intretinere si utilizare.

GAMA QAC 500-750-1000

Datorita design-ul inteligent, generatoarele QAC pot fi usor mutate acolo unde ai tu nevoie. Aceste generatoare silentioase sunt proiectate sa reziste chiar si in cele mai grele conditii. Echipate cu motoare diesel DEUTZ generatoarele QAC pot furniza energie electrica intre 500 si 1250 kVA.

Iti recomandam sa apelezi cu incredere la produsele comercializate de firma Energo Star din Sibiu. Profesionalismul angajatilor acestei firme este unul recunoscut. Tot ei te vor consilia Energo-Star-iti-da-energia-de-care-ai-nevoie1.jpgin alegerea tipului de generator de care ai nevoie. Calitatea deosebita a generatoarelor Atlas Copco fac ca alegerea ta sa fie una perfecta.

Daca esti in cautare de generatoare Atlas Copco, ia legatura cu firma Energo Star. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0269-213.987 si 0722-316.768 sau trimite un e-mail pe adresa office@energo-star.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre anvelope de iarna.

One comment on “Energo Star iti da energia de care ai nevoie

  1. Pingback: Pentru o lume mai curata alege si tu Alvi Serv!

Comments are closed.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.