Erbicide- pentru protejarea culturilor impotriva buruienilor!

In functie de culturile pe care doriti sa le protejati impotriva buruienilor, aveti posibilitatea de a achizitiona din cadrul magazinului online agro-mag.ro, o gama diversificata si larga de produse eficiente, care nu sunt daunatoare. Dintre acestea amintim: erbicide, acaricide, insecticide, fungicide, s.a.

Tipuri de erbicide

Erbicidele se clasifica in functie de diversi factori, precum: spectrul de actiune, epoca de administrare, modul de actiune, procesele metabolice pe care le blocheaza pentru a provoca moartea plantei, etc. Iata, asadar, care sunt cateva dintre tipurile de erbicide pe care le puteti achizitiona prin intermediul a catorva click-uri, erbicide ideale pentru combaterea radacinilor monocotiledonate si dicotiledonate:

 • Erbicide cu actiune totala
 • Erbicide cu actiune selectiva
 • Erbicide postemergente
 • Erbicide preemergente
 • Erbicide care se aplica inainte de semanat
 • Erbicide de contact
 • Erbicide sistemice
 • Erbicide care inhiba respiratia
 • Erbicide care inhiba fotosinteza
 • Erbicide care inhiba germinatia
 • Erbicide cu actiune similara hormonilor vegetali

Tinand cont de cerintele si de necesitatile voastre, specialistii nostri va ajuta sa achizitionati produsele corespunzatoare, care va ofera rezultatele asteptate!

Erbicide pentru diverse culturi

erbicideAgro-mag va pune la dispozitie erbicide pentru o varietate de culturi, oferindu-le protectie completa impotriva amenintarii buruienilor monocotiledonate sau dicotiledonate. Astfel, puteti comanda usor si rapid, prin intermediul a catorva click-uri, erbicide pentru grau, pentru porumb, pentru arbusti fructiferi, pentru sfecla de zahar, pentru floarea soarelui, pentru mazare, pentru soia, cartofi, s.a. Daca doriti sa descoperiti oferta completa de produse pe care le oferim spre vanzare la un raport avantajos calitate-pret, tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati platforma web a magazinului- agro-mag.ro. Tot aici veti gasi informatii despre modul acestora de intrebuintare, despre perioada si conditiile ideale de aplicare, despre buruienile pe care le combat, despre dozare, precum si alte informatii utile.

Avantaje erbicide

Utilizarea acestor produse prezinta o serie de avantaje importante, dintre care probabil cel esential este reprezentat de protejarea eficienta a culturilor, nefiind necesara aplicarea in dozaje mari. Erbicidele au in componenta lor diverse substante active, puternice, completate de tehnologie avansata care mareste performanta lor. Achizitionandu-le, va veti convinge de toate aceste lucruri!

Despre Agro-mag

Magazinul online Agro-mag este administrat de catre societatea Vitalplant. In stocul acestuia, gasiti, pe langa erbicide, si alte produse specifice tratamentului curativ si preventiv din agricultura, precum: insecticide, acaricide, fungicide, ingrasaminte, s.a.- toate confectionate in acord cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu. In vederea obtinerii satisfactiei depline a clientilor prin furnizarea unor produse de calitate superioara, societatea noastra a dezvoltat parteneriat stabile cu numerosi producatori recunoscuti. Dintre acestia amintim: Alchimex, Basf, Bayer, DOW Agrosciences, DuPont, s.a.

Daca doriti ca anul acesta sa va bucurati de o cultura sanatoasa si bogata, nu ezitati sa achizitionati produse concepute in aceste scopuri, din cadrul magazinului specializat Agro-mag. In cazul in care aveti nevoie de consultanta de specialitate in vederea alegerii optime a produselor, nu ezitati sa luati legatura cu personalul competent si bine instruit al companiei. Acesta va intampina cu solutii customizate, care se ridica la nivelul celor mai inalte exigente. Contactati-ne si nu veti regreta alegerea facuta! Va asteptam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.