Esti in cautarea unui magnet tip oala? Comanda-l de la Euromagnet!

Cu totii stim ce e un magnet. Ne jucam cu magneti in copilarie. Pasiunea multora dintre noi e acum colectionarea magnetilor. Ii cumparam de peste tot si uneori ajungem sa avem atat de multi, incat abia le mai gasim loc pe frigider.

Magnetii sunt corpuri care au proprietatea de a atrage metalul si fierul. Sunt folositi in multe domenii de activitate.

Euromagnet logo H60Atunci cand auzim cuvantul “magnet” cei mai multi dintre noi se gandesc la magnetii de frigider. Multi avem acasa astfel de obiecte care adauga culoare si veselie bucatariei noastre. Cand cumparam sau primim magneti ne bucuram de ei ca niste copii.

Compania Euromagnet din Cluj-Napoca produce si comercializeaza o mare varietate de magneti care pot fi folositi in domenii diferite: magneti neodim, magnet tip oala, magneti din ferite, magneti AINIco, magneti din samarium, folii magnetice, magneti publicitari, magneti de frigider si magneti de fixare.

Din oferta companiei nu lipsesc nici produsele magnetice: maturile magnetice, dispozitivele magnetice, lichidul magnetic, folia polarizanta, indicatorul de polaritate, separatoarele magnetice, separtatorul automat elicoidal, tamburul magnetic, cartusul magnetic, grilele magnetice, placile magnetice.

Ce este un magnet tip oala?

Un magnet tip oala este un magnet inchis intr-o carcasa de fier. Acea carcasa poate fi facuta din cauciuc, metal, plastic sau din alte material. Un magnet tip oala poate fi din ferite, AINIco, neodim sau samariu.

Magnetii tip oala pot fi folositi in domenii diferite. Daca doriti sa achizitionati un magnet tip oala de la firma Euromagnet aveti posibilitatea sa alegeti intre modele cu carcase diferite. Fiecare tip de magnet poate fi combinat cu mai multe tipuri de carcase. La Euromagnet gasiti produsele de care aveti nevoie. Daca cele pe care le cautati nu sunt disponibile in stoc specialistii companiei le vor crea pentru dumneavoastra.

Ce fel de magnet tip oala gasesti la Euromagnet?

Magnetii tio oala de la Euromagnet nu variaza numai in functie de tipul magnetului si de tipul carcasei, ci si de forma lor. Puteti comanda magneti tip disc plin sau magneti cu orificiu la mijloc. Fiind incastrati intr-o carcasa de otel, acestia au o putere de atractie mai mare si mai bine directionata. Astfel, sunt ideali pentru fixarea unor obiecte.

Un magnet tip oala poate fi cu bucsa cu filet interior, cu bucsa cu filet exterior sau cu orificiu cu cap inecat. Pentru mai multe detalii legate utilizarea acestor magneti tip oala si de clasificarea lor puteti sa contactati oricand reprezentantii companiei.

Tot mai multe companii aleg magnetii publicitari ca modalitate ieftina si eficienta de a-si face cunoscute produsele si serviciile. Magnetii publicitari nu sunt vazuti de catre publicul larg neaparat ca materiale publicitare, ci mai degraba ca obiecte mici, colorate si cu forme atragatoare care pot fi lipite de frigider si inveselesc atmosfera in bucatarie.

Compania Euromagnet produce magneti publicitari care respecta intocmai cerintele clientilor in ceea ce priveste forma, culoarea, materialul si dimensiunile. Un magnet publicitar poate sa aiba forma unui logo, a unui produs sau a unei fotografii. Fiind lipit de frigider, e vazut de toti membrii familiei si de cei care ii viziteaza.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.