Etichete autoadezive de la Trisom!

Etichete-cantare-electronice-ogTXcDaca esti in cautarea unor etichete autoadezive de calitate, Trisom le alege pe cele potrivite pentru tine. Compania Trisom realizeaza peste 200 de modele de etichete autoadezive, de diferite dimensiuni si forme pentru a satisface exigentele tuturor clientilor. Echipa de specialisti a firmei Trisom ofera consultanta clientilor pentru a alege acel produs care sa se potriveasca cel mai bine nevoilor tale. Poti consulta oferta, iar daca ai o cerere speciala, echipa Trisom va incerca sa o onoreze in cel mai scurt timp posibil. Societatea ofera solutii complete prin gama diversificata de produse, la preturi avantajoase. Trebuie acordata o atentie deosebita etichetelor pe care le folosesti, intrucat ele sunt cartea de vizita a afacerii tale. Toate produsele oferite au un raport calitate-pret excelent, iar preturile difera in functie de cantitate, dimensiuni, imprimare si alti factori determinanti pentru productie.

Trisom ofera etichete cu adezivi pentru produse congelate, pentru produse refrigerate si cu adezivi permanenti. Acestea pot fi fabricate din hartie Fasson, PP, PE si 3M. Etichetele autoadezive sunt practice, usor de folosit, pot fi utilizate pentru imprimante sau pentru marcatoarele de preturi, fiind adaptabile nevoilor tale. In general, sunt utilizate pentru coduri de bare, corespondenta, etichete promotionale, sau etichete de pret. In ceea ce priveste modul de aplicare, acesta se realizeaza simplu si rapid.

Unul dintre aspectele care diferentiaza etichetele produse de firma Trisom de altele de acest gen este reprezentat de varietatea modelelor in ceea ce priveste forma acestora. Varietatea este o caracteristica esentiala, deoarece fiecare produs are nevoie de un alt tip de eticheta, care sa-l reprezinte asa cum trebuie si care sa se adapteze caracteristicilor de ambalare si pastrare. Etichetele trebuie sa fie rezistente la manipulari, pentru a se pastra intacte pe toata perioada expunerii. Materialul din care sunt realizate etichetele pastreaza calitatea imprimarii la acelasi nivel un timp indelungat, finisarea lui fiind excelenta. Etichetele pot fi imprimate cu diverse culori si texte, sau anumite optiuni care se transmit la comanda.

Cu sediul in Bucuresti, compania Trisom pune la dispozitie clientilor sai o gama larga de produse si servicii in domeniul ambalajelor. Societatea Trisom ofera servicii complete ce cuprind: editarea, DTP-ul informatiilor, editarea si tiparirea pe etichete autoadezive. Tiparirea se realizeaza cu ajutorul imprimantelor de coduri de bare sau prin metoda flexografica pana la 7 culori. Gama de produse este variata si cuprinde: etichete pentru bijuterii, in coli, din PVC, aparate manuale de sigilat, scotchuri si dispensere pentru ambalat, marcatoare de preturi si altele. Prin intermediul serviciilor de editare pentru etichete, se editeaza informatiile ce urmeaza a fi tiparite in cadrul diferitelor tipuri de etichete. Indiferent de numarul cuvintelor sau al elementelor grafice dorite, Trisom raspunde prompt la orice solicitare de acest fel.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia din reprezentantii firmei Trisom. Vei primi orice sfaturi ai nevoie pentru alegerea celor mai potrivite produse pentru afacerea ta. Pentru servicii de cea mai buna calitate, apeleaza cu incredere la firma Trisom. Alege etichetele autoadezive oferite de Trisom pentru ca firma ta sa prospere.

 Datele de contact ale firmei Trisom:

Adresa firmei: Str. Ing. V. Cristescu, Nr. 5, Sect. 2, Bucuresti

Telefon: 021 322 09 09

Email: etichete@trisom.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.