Euro Auto Service. Care sunt actele necesare pentru ITP?

Euro Auto Service. Actele necesare pentru ITPStiai ca in cazul in care iti desfasori activitatea transportand persoane, iar masina ta are, pe langa locul soferului, mai mult de 8 locuri disponibile pentru persoanele transportate, esti obligat sa faci ITP-ul o data la 6 luni? In cazul in care masina ta are mai putin de 8 locuri destinate transportului, ITP-ul se face o data la 2 ani. De asemenea, toate taxi-urile sau masinile pe care se face Scoala de soferi sunt obligate sa se prezinte la verificare de 2 ori pe an. In schimb, ambulantele pot realiza verificarea tehnica periodica o data pe an fara a-i fi frica soferului ca risca vreo amenda.

Chiar daca ITP-ul sau inspectia tehnica periodica ti se pare doar pierdere de timp sau de bani, trebuie sa stii ca aceasta verificare este absolut necesara si ca te fereste de posibile accidente petrecute din cauza unor defectiuni pe care nu le-ai sesizat la timp.

In aceste conditii, cel mai bine este sa fii prevazator si sa-ti faci ITP-ul la timp. Astfel stai si tu linistit ca masina ta este “sanatoasa” si nu reprezinta o problema nici pentru tine, nici pentru ceilalti participanti la trafic, dar nu te paste nicio amenda daca nu respecti Legea.

Care sunt actele pe care trebuie sa le am la mine pentru ITP?

Daca este pentru prima data cand trebuie sa-ti verifici masina, actele de care ai nevoie sunt:

1. Cartea de identitate a masinii. Daca cumva ti-ai cumparat o masina in leasing sau masina pe care o conduci este a companiei pentru care lucrezi, poti sa te prezinti la ITP cu o copie dupa cartea de identitate, dar cu o stampila in original;

2. Certificatul de inmatriculare al masinii sau talonul in original, sau autorizatia provizorie care-ti permite sa circuli pe drumurile publice;

3. Asigurarea obligatorie a masinii. Aceasta asigurare trebuie sa fie valabila la data la care realizezi inspectia tehnica periodica;

4. Buletinul tau. Este de preferat sa ai originalul si nu o copie.

Unde pot sa fac ITP-ul?

Esti din Constanta si inspectia tehnica periodica a masinii tale expira in aceasta luna? Euro Auto Service te poate ajuta in acest sens.Euro Auto Service. Actele necesare pentru ITP1

Ce masini pot sa efectueze ITP-ul la Euro Auto Service? Cele care nu depasesc 3.5 tone, deci masini mici si autoutilitare.

De ce sa apelezi la Euro Auto Service? Deoarece aceasta firma poseda un service auto, in care se efectueaza ITP-ul in conditi de maxima siguranta pentru masina ta. Atelierul companiei este dotat cu echipamente performante, de ultima generatie si poate efectua ITP-ul chiar si pentru masini cu tractiune integrala, pentru masini ce functioneaza pe benzina, pe motorina sau pe GPL.

Ce presupune ITP-ul realizat de catre Euro Auto Service? Se verifica anumite piese si organe ale masinii, care se strica cel mai repede din cauza uzurii, se schimba uleiul si se verifica cu atentie frana, deoarece aceasta este esentiala pentru un drum lin in trafic.

Indiferent ca esti din Constanta sau din imprejurimi, Euro Auto Service te poate ajuta cu realizarea inspectiei tehnice periodice. Apeleaza la aceasta companie, iar satisfactia ta va fi garantata!

Daca vrei sa ai parte de calitate pentru masina ta, alege ITP Constanta Euro Auto Service. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Euro Auto Service? Suna la numarul 0729-440.127, 0241-878.617 si 0241-878.617 sau trimite un e-mail pe adresa euro.auto.service.srl@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.