Euro Auto Service are grija de masina ta

Euro Auto Service are grija de masina taUn service auto bun trebuie sa faca fata provocarilor de pe piata auto a timpurilor moderne, deoarece mai toate autovehiculele sunt dotate cu o multime de inovatii tehnice. Acest lucru face tot mai dificila sarcina unui service de a fi la zi din punct de vedere al tehnicii auto si al serviciilor oferite.

Daca esti in cautarea un service auto care sa execute reparatii de calitate la toate marcile si modelele de masini de pe piata din Romania, iti recomandam sa apelezi cu incredere la serviciile oferite de Euro Auto Service din Constanta.

Cum se executa reparatiile?

O reparare a unui autoturism se face cu piese originale, acolo unde este necesara inlocuirea acestora, iar in cazul reparatiilor ce nu necesita inlocuirea reperelor, acestea se fac cu ajutorul aparaturii prevazute procedeului respectiv necesar remedierii avariei.

Ce trebuie sa retii?

Este foarte important sa stii ca reviziile, lucrarile de intretinere si reparatiile trebuie sa fie efectuate la timp, in caz contrar exista riscul aparitiei unor defectiuni sau chiar incidente.

Un rol deosebit pentru siguranta il are starea tehnica in care se afla sistemul de franare, care este un factor determinant ce poate influenta sofatul in deplina siguranta. Si chiar daca necesita timp si bani, iti recomandam sa faci o verificare anuala a sistemului de franare si inlocuirea reperelor uzate de pe masina ta.

Un rol deosebit de important in cadrul sistemului de franare il au placutele de frana. Aceste placute trebuie verificate si inlocuite atunci cand grosimea materialului de frecare se reduce la 2 mm.

Si nu uita ca si lichidul de frana influenteaza procesul de franare. Va trebui sa verifici periodic nivelul lichidului din recipient si sa il completezi daca sesizezi pierderi. Daca lichidul de franare este folosit o perioada indelungata, el isi mareste continutul de apa si vei suferi o pierdere a eficacitatii sistemului de franare. Lichidul de frana trebuie inlocuit o data la doi ani sau la aproximativ 60.000 km.

Cand trebuie reglata geometria unei masini?

Reglarea geometriei reprezinta ajustarea partilor de suspensie fata si spate. O reglare incorecta a masinii tale conduce la uzura prematura a anvelopelor. La vehicule, geometria rotilor este verificata pentru a reduce la minim uzura si solicitarile si pentru a creste confortul. Un paralelism corect al rotilor reduce uzura anvelopelor, crescand in acest fel durata lor de viata, performantele si contribuie la economia de carburant. Acest reglaj amelioreaza, de asemenea, comportamentul si siguranta, reducand devierile sau deplasarea vehiculului in lateral.

Trebuie sa verifici intotdeauna starea geometriei atunci cand:

– ai lovit un obstacol;

– constati ca anvelopele prezinta o uzura anormala sau neuniforma;

– te confrunti cu probleme la virare sau cu tinuta de drum a masinii;

– vehiculul se deplaseaza in lateral sau, cum se spune, „trage intr-o parte”;

– volanul nu revine usor dupa un viraj sau ramane intors cand conduci in linie dreapta;

– daca ti-ai cumparat un set nou de anvelope;

– daca inlocuiesti un element al suspensiei sau al directiei.

La ce serive auto apelez?

Euro Auto Service din Constanta iti ofera servicii si piese de schimb de calitate superioara. Dintre serviciile oferite amintim:

Euro Auto Service are grija de masina ta1– Mecanica auto;

– Tinichigerie;

– Vopsitorie Auto ;

– Diagnoza;

– Geometrie roti;

– Inspectie Tehnica Periodica;

– Reparatii Aer Conditionat.

Apeland la serviciile Euro Auto Service, masina ta si tu veti fi in deplina siguranta!

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege service auto Euro Auto Service. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Euro Auto Service? Suna la numarul 0729-440.127, 0241-878.617 si 0241-878.617 sau trimite un e-mail pe adresa euro.auto.service.srl@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.