Euro Vial Lighting – cele mai bune solutii electrice

Iar ai uitat lumina aprinsă în cameră/baie/bucătărie/living/garaj? Nu-i așa că ați auzit sau ați pus această întrebare de nenumărate ori? Vi se întâmplă tuturor să uitați un bec aprins într-un spațiu de acasă sau vi se întâmplă să mustrati pe cineva cand face aceasta, lucruri mai mult decât normale. Dar de unde toată această stare tensionată ? Simplu, din cauza consumului aiurea de energie pe care un bec normal îl are. V-ați gândit vreodată cu puteți să vă relaxați și să nu vă mai enervați atunci când un bec arde aiurea prin casă?

 Ei bine, dacă va doriți un sistem de calitate, cu ajutorul căruia sa faceți economii de energie din toate punctele de vedere, atunci sistemele de iluminat cu leduri oferite de Euro Vial Lighting sunt soluția ideală. Acestea pot fi utilizate peste tot, de la case până la clădiri cu suprafețe mari. Euro Vial Lighting este o firmă din Constanta care pune pe primul plan excelența prin intermediul produselor, echipamentelor și aparatajelor electrice de ultimă generație pe care le comercializează pe piața din Romania.

 Firma nu este specializată doar în domeniul iluminatului, ea furnizând și cabluri (de medie tensiune și sarma emailată, conductoare de cupru și aluminiu trefilate si cablate și conductoare flexibile cu izolație din cauciuc, cabluri de energie, control și semnalizare cu izolatie din PVC sau XLPE, cu conductoare de cupru sau aluminiu, cabluri navale; cabluri cu fibre optice pentru transmisii de date și telecomunicații), echipamente ( aparataj electric, întrerupătoare automate de mare putere, transformatoare de tensiune și curent și surse de tensiune, contoare de energie, sisteme de măsură ai monitorizare a parametrilor electrici ai rețelelor si aparate de măsură, tablouri electrice, dulapuri și cofrete metalice și din plastic, bare de cupru sau aluminiu, bare flexibile din cupru, suporți pentru bare și accesorii,  aparataj electric, întrerupătoare automate, contactoare, variatoare de viteză, relee de comandă și relee de protecție la suprasarcină).

 În ceea ce privește avantajele iluminatului cu LED-uri, acestea sunt multiple. Atunci când cunoști aceste avantaje poți să înțelegi și de ce din ce în ce mai mulți oameni și companii aleg această modalitate de iluminat în loc de a continua să utilizeze formele clasice de becuri. Merită să cercetezi și să descoperi toate argumentele și contraargumentele înainte de a lua o decizie finală în acest sens pentru propria ta casă.

 Iluminatul cu LED-uri devine din ce în ce mai popular datorită avantajelor sale foarte variate. Când vei vedea care sunt acestea s-ar putea să alegi chiar și tu becurile LED pe viitor. Becurile cu LED operează la rece spre deosebire de becurile cu incandescență care devin foarte fierbinți. De asemenea, becurile LED se utilizează adesea în conjuncție cu bateriile electrice solare, fiind pe de o parte foarte eficiente din punct de vedere energetic iar pe de altă parte ele au o durată de funcționare mult mai lungă.

Iată ce beneficii puteți avea dacă apelați la această soluție:

  • Flexibilitate extraordinară pentru soluțiile de iluminat decorativ. Datorită dimensiunilor foarte mici, LED-urile pot fi integrate într-o gamă variată de obiecte, piese de mobilier şi arhitectură pentru a proiecta soluții creative de iluminat.
  • Culori saturate sau alb. LED-urile luminează în culori vii, saturate fără filtrare sau mai multe variante de alb, inclusiv alb-rece şi alb-cald.
  • Flux luminos ridicat fără căldură, UV sau infraroşu. LED-urile produc lumină fără a emana căldură, radiații UV sau infraroșii, fiind așadar ideale pentru iluminatul obiectelor sensibile, reducând astfel daunele sau deteriorarea materialelor.
  • Control electronic uşor. LED-urile se pot cumuta imediat iar intensitatea luminoasă poate fi reglată uşor cu ajutorului dimerului, păstrând în acelaşi timp culorile stabile.
  • Pot fi folosite chiar şi în medii umede şi reci. LED-urile pentru mediile de exterior sunt etanşe la apă şi pot porni în condiţii de temperatură scăzută, până la -40 grade Celsius.
  • Mentenanţă extrem de redusă. Cu o durată de funcţionare de până la 50.000 ore, lămpile LED durează cu până la 50 de ori mai mult decât lămpile incandescente. Nu trebuie decât să le instalaţi şi atât.
  • Costuri de funcţionare extrem de reduse. Soluţiile LED sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, comparativ cu sursele standard de iluminat, în special cele cu lumină filtrată.

Date de contact:

 Oraș: Constanța

 Adresa: Str. Nicolae Filimon nr.23

 Tel: 0241 55.81.81/0241 51.66.11

Fax: 0241 55.81.82/0241 51.66.12

 În momentul în care veți contacta firma, menționați ca ați găsit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obține cel mai bun preț.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.