Euroem: Producator autorizat de teava corugata

Realizarea retelelor si sistemelor subterane necesita executarea unor lucrari de constructie si amenajare dupa un proiect stabilit de persoane calificate. Dar ceea ce conteaza cel mai mult in acest domeniu de activitate este calitatea lucrarii propriu-zisa si durata de viata a retelelor si sistemelor subterane construite. Accesul la acestea dupa executie se realizeaza cu greutate, iar reparatia este costisitoare si anevoioasa. De aceea, in realizarea retelelor subterane trebuiesc folosite doar materiale de cea mai buna calitate.

Printre aceste materiale se numara si tevile corugate, componente fara de care nu se pot realiza aceste activitati. Dar ce se intelege cu o retea sau sistem subteran? In principiu acest domeniu de activitate este destul de vast, cuprinzand o gama diversificata de operatiuni de constructie si amenajare. Dar in mare parte cand ne referim la retele subterane ne gandim la sisteme de canalizare, drenaj, antiviitura, si altele asemanatoare. In toate aceste procese, si nu numai, teava corugata joaca un rol extrem de important.

Prin intermediul acestei tevi se realizeaza scurgerea si preluarea apei sau a lichidului in cauza. De aceea, aceste tevi trebuie sa fie rezistente, durabile in timp, sa nu polueze apa si sa cuprinda si alte detalii tehnice de specialitate asupra carora nu o sa insist in acest articol. Important este de stiut doar ca tevile corugate se adreseaza operatiilor de realizare a retelelor si sistemelor subterane si ca pentru obtinerea rezultatelor dorite, calitatea tevilor trebuie sa fie ireprosabila.

In cazul in care aveti nevoie de asemenea tevi si nu stiti de unde sa le achizitionati sau nu cunoasteti un distribuitor de incredere, trebuie sa vizualizati oferta pusa la dispozitia dumneavoastra de compania Euroem. Euroem are ca principal domeniu de activitate fabricarea si distribuirea de tevi corugate din polietilena cu strat dublu de inalta densitate, precum si a unei game complete de fitinguri pentru acestea, cum ar fi: coturi, ramificatii, sau garnituri de etansare. Mai mult, Euroem este primul producator de tevi corugate din Romania, ceea ce inseamna ca va puteti increde in experienta acumulata de-a lungul timpului si in profesionalismul personalului companiei.

Tevile corugate realizate de Euroem sunt executate prin intermediul aparaturii de profil si doar de catre personal calificat si experimentat. Tevile sunt realizate din materiale specifice si rezistente in conditii speciale, tocmai pentru a se obtine un produs brut perfect, fara defectiuni sau alte neconcordante.

In afara acestor aspecte, mai trebuie sa stiti ca Euroem practica tarife avantajoase si accesibile pentru orice tip de buget. Desigur, preturile variaza in functie de comanda si de numarul de tevi achizitionate, dar indiferent de comanda dumneavoastra, compania garanteaza cele mai mici tarife de pe piata de profil in Romania.

Pentru a comanda tevile corugate Euroem sau pentru a invata mai multe detalii tehnice referitoare la acestea nu trebuie decat sa aruncati o privire pe site-ul oficial al companiei. Similar puteti utiliza datele de contact ce sunt disponibile in cele ce urmeaza pentru a solicita asistenta tehnica oferita de specialistii Euroem.

Euroem, date de contact

SC EuroEm SRL
Nr. Reg. Com: J27/174/2005
C.U.I.: RO 17161818
Adresa: Str. Dumbravei, nr. 1, 610202
Piatra Neamt, Jud. Neamt, Romania
Tel: +40233.206.155
Fax: +40233.213.375
Mobil: +40785258127 (Cosmote);
+40733.006.066 (Vodafone)
E-mail: office@euroem.ro

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.