Eurostart: Colectare selectiva a deseurilor pentru un mediu sanatos

eurostartIn ultimul timp, tot mai multi sunt interesati de „fenomenul eco”, insanatosirea modului de viata devenind o prioritate la nivel international. Daca istoria ne-a invatat ceva, din pacate, pastrarea sanatatii si a unui mediu putin poluat nu a reprezentat o directie de urmat. Dar se pare ca lucrurile se schimba, chiar daca multi ar spune ca doar necesitatea (sau o noua directie de marketing) a facut ca marile companii si industria in general sa ia in considerare si aspectul ecologic al dezvoltarii umane si intelectuale. Oricum ar fi noi ne bucuram si nu putem decat sa sustinem aceasta preocupare ce prinde radacini in randurile societatii actuale.

De aceea in cele ce urmeaza o sa va vorbesc despre serviciile oferite de Eurostart, o companie ce doreste sa ofere conditii de colectare selectiva a deseurilor, impreuna cu alte servicii si modalitati de prevenire si diminuare a poluarii si nu in ultimul rand, de educare a societatii.

Asadar, daca in desfasurarea afacerii dumneavoastra aveti nevoie de un sistem de colectare selectiva a deseurilor, nu ezitati si apelati la Eurostart. Compania vine cu cele mai avantajoase si calitative oferte disponibile pe piata, clientii ce au utilizat produsele Eurostart fiind complet multumiti de rezultatele obtinute precum si de profesionalismul aratat de echipa firmei deja mentionate.

Eurostart si-a deschis portile inca din anul 2006, in Oradea. De atunci, compania fiind reprezentatntul unor prestigioase firme producatoare din Europa. Printre produsele oferite amintim: cosuri de gunoi pentru stocarea deseurilor (in spatii comerciale atat pentru interior cat si pentru exterior), containere clopot metalice sau din plastic, dulapuri sau bancuri de lucru, dispozitive de stocare a deseurilor lichide, dispozitive si sisteme de colectare si depozitare a deseurilor chimice, mobilier urban din beton si nu numai, sau spatii de joaca pentru copii.

Toate serviciile oferite sunt furnizate de personal cu experienta si calificat, in cel mai scurt timp si la cele mai avantajoase preturi disponibile pe piata la momentul actual. De asemenea, Eurostart ofera si consultanta celor interesati in optimizarea si fluidizarea sistemelor de valorificare a deseurilor (prese de balotat, tocatoare, prescontainere, statii de transfer a deseurilor, statii de sortare a deseurilor) asadar, daca aveti nevoie de un sfat profesionist, acum stiti cu cine trebuie sa intrati in contact.

La Eurostart sunt disponibile 8 sisteme de colectare selectiva a deseurilor: Cosurile de gunoi Sortsystem TD2, TD3, TD4, si Sortsystem Duplex si Triplex; acestea sunt confectionate din tabla zincata si au posibilitatea de a retine mirosurile neplacute. Apoi, avem bateria Crescendo prevazuta cu 1, pana la 4 cosuri de colectare a deseurilor, in timp ce bateria Trio ofera un cos metalic cu pedala, ce contine 3 containere de 11 litri fiecare. Toate aceste produse sunt ideale pentru colectarea selectiva a deseurilor, facilitand procesul de reciclare.

Pentru o oferta propriu-zisa, sau pentru mai multe detalii pueti oricand sa accesati site-ul oficial Eurostart. De acolo puteti intra in contact cu persoane cu experienta in domeniul deseurilor, puteti accesa lista completa a produselor si serviciilor oferite si nu in ultimul rand puteti plasa cererile intr-un mod usor, intuitiv.

Eurostart, date de contact:

Sediu: Str.Moldovei nr.4, bloc.PB.8, ap.19, 410174 ORADEA, BIHOR, ROMANIA

Telefon/Fax: +40 (0)259 454 054

Mobil: +40 (0)723 688 604

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro.

Puteti citi si alte articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.