Eurostart– Pentru ca niciun parc nu este original fara banci!

Banci-metalice-exteriorV-ati putea imagina vreodata un parc in aer liber fara absolut nicio banca? Cum e sa vedem un parc public in care sa nu regasim nicio banca, nicio fantana arteziana care sa ne incante privirile si auzul prin apa curgatoare sau nicio masa de sah pe care sa o folosim intr-un scop recreativ impreuna cu prietenii? Sunt scenarii foarte triste pe care nu vrem sa le vedem niciodata la noi in oras sau in oricare alt parc pe care il vizitam. Pentru ca starea bancilor este una dintre nemultumirile pe care cetatenii le au cu privire la spatiile de promenada din orase, firma Eurostart din Oradea va vine in intampinare cu banci metalice de exterior cu elemente de lemn.

Aceste tipuri de banci pe care compania din judetul Bihor vi le ofera, sunt concepute special atat pentru parcuri, cat si pentru bulevarde, acolo unde oamenii petrec momente de relaxare dupa ce ies de la serviciu sau dupa zile obositoare. Bancile pentru parcuri produse de Eurostart au la baza materiale compozite in combinatie cu partile metalice, oferind un plus de calitate si rezistenta. Designul tuturor modelelor de banci pentru parcuri este unul elegant, aceste produse inscriindu-se fara doar si poate in categoria de varf a elementelor de mobilier urban prezente pe piata din Romania.

In foarte multe parcuri din Romania, bancile sunt invechite, cu vopseaua de pe elementele de lemnarie cojita sau chiar nefunctionale. Multi spun ca aceste piese necesita reparatii, insa aceasta este cea mai proasta solutie posibila. Unica solutie este inlocuirea lor cu banci metalice solide, prevazute cu elemente de lemn.

Care este cel mai nepretuit obiect de mobilier stradal atunci cand sunteti obositi daca nu o banca de odihna comoda si cu un design placut? Pentru relaxare in centre urbane, spatii publice, spatii verzi si nu numai, Eurostart Oradea va propune o gama larga de banci de odihna care se adapteaza tuturor cerintelor, totodata conferind personalitate spatiului in care sunt amplasate. Eurostart distribuie o gama variata de astfel de banci, care au diverse modele si marimi si care se potrivesc in orice cadru natural.

Dat fiind faptul ca acestea sunt destinate utilizarii largi in spatii deschise, materialele din care sunt construite sunt de inalta calitate, tratate cu lacuri si vopsele rezistente la conditiile meteo intalnite de-a lungul unui an (ploi, zapezi, ingheturi). Aceste banci pot avea diferite modele constructive, precum: banci simple sau duble ( back to back), iar lemnul folosit poate poate avea diverse culori, precum negru, verde sau alb.

De peste o jumatate de deceniu pe piata din Romania, firma Eurostart poate deveni partenerul dumneavoatra de incredere si atunci cand vine vorba de servicii pentru managementul deseurilor si de distribuire a produselor din categoria mobilierului urban, produselor industriale si a spatiilor de joaca pentru copii. Daca sunteti interesati, puteti beneficia si de servicii de consultanta in achizitionarea si furnizarea de echipamente destinate procesarii deseurilor, echipamente precum: tocatoare, prese de balotat, statii de sortare si transfer deseuri si alte produse conexe.

Date de contact:

Sediu: Str.Moldovei nr.4, bloc.PB.8, ap.19, 410174

Telefon/Fax: +40 (0)359 407 764

Mobil: +40 (0)723 688 604

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.