Eurotopserv – Cand aveti nevoie de servicii de deratizare in Bucuresti !

Deratizare-BucurestiIndiferent ca locuinta dumneavoastra se afla intr-o zona urbana sau una rurala, exista o actiune fundamentala pentru igiena si sanatate pe care va trebui s-o demarati de-a lungul anului. Este vorba de operatiunea de deratizare. Factori precum gunoaiele, mirosul neplacut sau umezeala conduc la cresterea si dezvoltarea tuturor tipurilor de rozatoare. In special soarecii si sobolanii joaca un rol important in transmiterea multor boli periculoase, tocmai de aceea deratizarea este asa de importanta sa fie facuta la o perioada regulata de timp, pentru a impiedica formarea populatiei de soareci si sobolani. Pentru a elimina si preintampina deratizarea, firma Eurotopserv ofera servicii de deratizare in Bucuresti si nu numai.

In ce constau serviciile de deratizare in Bucuresti ?

Gratie serviciilor de deratizare Eurotopserv, se vor elimina rozatoarele din spatiile pe care le detineti prin utilizarea unor metode si substante speciale. Specialistii firmei sfatuiesc ca operatiunea de deratizare sa se desfasoare de 2 ori pe an (toamna si primavara). Firma Eurotopserv realizeaza deratizari integrate, ce presupun folosirea unor masuri de prevenire si eliminare a daunatorilor deja identificati, precum sobolanii si soarecii. Daca avem in vedere implicatiile de ordin igienic si economic al acestor rozatoare, deratizarea periodica este absolut necesara. Succesul deratizarii in vederea combaterii invaziilor cu rozatoare depinde si de aprecierea corecta a gradului de infestare, care se face in functie de numarul de sobolani si soareci depistati.

Serviciile de deratizare Eurotopserv se intreprind atat in spatiile interioare (depozite, institutii publice, scoli, spatii de productie) cat si in spatiile exterioare. Masurile aplicate se adapteaza la tipul rozatoarelor (sinantrope si asinantrope), la dimensiunile spatiului si gradul de infestare sau nivelul de risc. In ceea ce priveste substantele folosite de combatere, aici se numara cerealele amestecate cu diverse solutii, momelile parafinate si momelile proaspete sub forma de pasta.

Capcanele pe care Eurotopserv le foloseste in procesul de deratizare in Bucuresti

Deratizare-Bucuresti-mN5myEurotopserv executa deratizari atat prin mijloace mecanice, cat si mijloace chimice si fizice. Mijloacele chimice sunt cel mai frecvent folosite, acestea constand in administrarea de produse cu actiune toxica, elaborate pe baza unor cercetari care tin cont atat de proprietatile chimice si toxicologice ale substantelor raticide, cat si de biologia rozatoarelor. Foarte importante in combaterea rozatoarelor sunt si mjloacele mecanice: (statii de intoxicare: curse, capcane) si mijloacele fizice: (ultrasunetele pentru izgonire sobolanilor; undele electromagnetice determina moartea sobolanilor sau a soarecilor) pe care Eurotopserv vi le propune in procesul deratizare.

Eurotopserv va mai propune si folosirea raticidelor pe baza de cereale, carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substantele active din grupa III-IV de toxicitate. Substantele se aplica in statii de intoxicare a rozatoarelor pentru a se evita consumarea lor de catre animalele domestice. Toate aceste lucrari se vor efectua conform legislatiei in vigoare.

In afara de serviciile de deratizare, Eurotopserv mai pune la dispozitia clientilor sai servicii de curatenie pentru birouri, locuinte, curatenie dupa constructor, curatenie dupa petrecere, curatenie de intretinere, curatare covoare/mochete. Firma are sediul in Galati si un punct de lucru in Bucuresti, astfel ca ofera servicii in mai multe orase ale tarii. Acestea se adreseaza oricarei persoane juridice sau fizice care isi doreste sa pastreze o curatenie de exceptie in spatiile detinute.

Date de contact:

Str. Radu Negru, nr. 13, Galati

Telefon: 0336-401-154 / 0728-158-227 / 0722-594-990

Articol oferti de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.