Evo Horeca-Una dintre cele mai variate oferte in materie de canapele restaurant

canapele restaurant

Vrei ca restaurantul tau sa atraga clientii ca un magnet? Transforma-l intr-un loc in care oamenii sa vina cu drag. Primul pas: alege canapelele in locul scaunelor ,sau alege ambele variante pentru un plus de armonie. Poti amenaja un spatiu cu scaune si unul cu canapele. Rezultatul te va surprinde: vei reusi sa tii clientii la masa!

Canapeaua in restaurant este o investitie pe termen lung. Aceasta nu doar ca aduce un design unitar localului ci asigura, inclusiv, nivelul optim de confort clientilor. Poti opta pentru canapeaua tapitata cu materiale textile ori pentru cea din piele. Ambele variante transmit eleganta, sunt rezistente si au o estetica de inalta clasa. In ceea ce priveste culoarea, se poarta negrul, visiniul, vernilul si in general culorile rezistente la murdarie.

Evo Horeca stie ce canapele se potrivesc restaurantului tau. Poti comanda un model deja existent in stocul firmei sau poti da comanda pentru un model atipic, in ton cu amenajarea localului. Indiferent de alegeri, cu Evo Horeca restaurantul tau nu va duce lipsa de clienti!

In functie de destinatie, Evo Horeca iti pune la dispozitie canapele canapele tapitate pentru restaurant, baruri, cafenele, pub-uri, dar si canapele tapitate pentru locatiile tip fast-food, pizzerii, hoteluri sau cluburi.

Canapele restaurant-Mereu o alegere de bonton!

Un restaurant inseamna nu doar bucatari pricepuri, meniuri sofisticate si muzica de calitate. Inseamna si confort. Pentru ca persoanele care trec pragul localului sa revina si a doua oara este important sa le oferi un ambiant placut, confortabil. Prin asta intelegem, in primul rand, canapele de calitate superioara. Astfel, cele 2, 3 ore petrecute la masa vor trece intr-un mod placut, iar clientii nu vor avea tendinta sa plece, ci din contra, sa comande mai mult.

De ce trebuie sa alegi canapele pentru restaurantul tau?

Liniile canapelelor se preteaza la designul oricarei incaperi. Secretul consta in faptul ca o canapea pastreaza spatiul unitar si fluid. In plus, asigura suportul optim, este mai confortabila in comparatie cu scaunul si mult mai eleganta.

Si da, canapelele fixe pentru restaurant pot fi asezate central, liniile sale delimitand anumite  zone ale aceleasi incaperi ori ale aceluiasi spatiu! Aceasta alegere in materie de amenajare nu va limita spatiul si nici nu va ingreuna trecerea printre mese.

In alegerea canapelelor pentru restaurant este important sa tii cont de dimensiuni, de stil, de culoare si de tapiterie. In functie de preferinte, poti opta pentru o canapea cu sau fara brate, cu sau fara picioare. Totul tine de amenajarea generala a localului.

Evo Horeca-Canapele restaurant la comanda, pentru localuri cu ¨personalitate¨

Canapele restaurant? Evo Horeca iti ¨imbraca¨ localul in stil, transformand astfel orice spatiu banal intr-unul  spectaculos, demn de prima pagina a revistelor de specialitate. Prin canapele restaurant intelegem nu doar calitate, confort si materiale rezistente ci si culoare, estetica si armonie.

Canapelele pe care Evo Horeca le asigura pentru restaurantul tau sunt disponibile intr-o paleta cromatica larga, cu o singura nuanta sau in combinatii de culori, simple sau cu modele, cu sau fara brate de sprijin, tapitate cu imitatie de piele, piele naturala, sofa, plus sau microfibra. In plus, structura canapelelor si picioarele de sustinere sunt realizate din diferite esente de lemn (lemn de fag sau de stejar).

Pentru canapele restaurant in variante aproape infinite, acceseaza www.evohoreca.ro si comanda!

 

 Canapele restaurant? Evo Horeca iti ¨imbraca¨ localul in stil

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.