Examene Limba Engleza Bucuresti pentru copii

examene limba engleza

In ziua de azi, in mai toate locurile de munca, din toate domeniile este necesar sa stii limba engleza, daca nu la perfectiune, macar la un nivel mediu astfel incat sa intelegi cat de cat si sa poti scrie si sa vorbesti cat de cat limba engleza. De acea, limba engleza a inceput sa se predea, din timp, inca de la gradinita, astfel incat copii sa poata acumula destule cunostinte pentru a putea cunoaste limba engleza la un nivel cat mai avansat. Daca copilul dumneavoastra va incepe sa invete limba engleza de la o varsta frageda, acesta va putea fi pregatit pentru orice examen de limba engleza va intampina in viata.

            Cursuri pentru cei mici pentru a trece orice examen de limba engleza

Un astfel de curs de limba engleza va putea invata la gradinita particulara Discover Me, unde profesorii vor sti cum sa lucreze cu cei mici si prin ce metode sa ii faca sa invete, in ciuda varstelor lor fragede. Acesti profesori vor stii cum sa le faca invatatul limbii engleze mult mai usor, prin diferite tehnici, cum sunt cantecele, cuvintele cheie, jocuri si scheme usor de invatat, toate in limba engleza. Astfel, daca va incepe sa aprofundeze limba engleza inca de la varste fragede, dava vor continua sa invete limba engleza si la scoala primara si generala, acestia vor fi capabili sa treaca orice examen de limba engleza cu brio in ceea ce priveste atat scrisul in limba engleza, vorbitul in limba engleza dar si intelesul limbii engleze. Invatatul limbii engleze la gradinita particulara Discover Me va fi mult mai distractiva si creativa datorita educatorilor care ii pot invata notiuni elementare in limba engleza.

            Trecerea examenului de limba engleza cu brio

De asemenea, daca doriti ca copilul dumneavoastra sa invete limba engleza de la o varsta frageda, dar acesta nu este inscris la grainita particulara Discover Me, va puteti da copilul sa invete aici limba engleza. Pentru copii care nu sunt inscrisi la aceasta gradinita particulara, varsta minima la care pot fi inscrisi este de 5 ani. Pretul pentru acestia este de 250 lei pe luna, in care se organizeaza 8 sedinte de invatare a limbii engleze a cate o ora aproximativ fiecare. De asemenea, tot aici, copii dumneavoastra vor putea invata limba engleza pentru a putea fi capabili sa treaca cu brio examenul de limba engleza Cambridge, care este un examen conceput de departamentul de engleza pentru vorbitorii de alte limbi al Universitatii Cambridge.

Deci, daca va doriti ca copilul dumneavoastra sa fie unul bine educat, sociabil, respectos, dar si destept, il puteti da sa invete limba engleza de la o varsta frageda la gradinita particulara Discover Me, astfel incat acesta sa poata trece cu brio toate examenele de limba engleza care vor urma in continuare. Pentru mai multe detalii, puteti accesa cu incredere site-ul gradinitei particulare, www.discover-me.ro, unde puteti gasi o multime de informatii atat despre limba engleza cat si despre gradinita particulara, diverse alte cursuri cum sunt cele de pictura sau arte plastice, diferite programe after school, dar si multe altele.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.