Executor judecatoresc Nica M. Gabriel

Pentru toti cei din judetul Suceava care sunt in cautarea unui executor judecatoresc de exceptie, care presteaza servicii la standarde ridicate de calitate, Nica M. Gabriel si al sau Birou Individual Executor din Vatra Dornei iti pun la dispozitie o varietate impresionanta de servicii precum executarea silita, notificari de acte, puneri in posesie, evacuari, recuperarea de creante pe cale amiabila sau aplicarea unor masuri asiguratorii judecatoresti.

Executor judecatoresc. Ai grija atunci cand cumperi o casa executata silit!

 

Executor judecatoresc Nica M. GabrielDaca vrei sa cumperi o casa ce urmeaza a fi executata silit trebuie sa iei in considerare urmatoarele aspecte:

1. Va trebui sa achiti, fara doar si poate, valoarea locuintei pe care ai pus ochii in maxim 30 de zile;

2. Nu uita, totusi, ca pentru a obtine un credit ai nevoie, in cele mai multe cazuri, de mai mult de 30 de zile;

3. 10% din pretul de pornire o reprezinta cautiunea pe care trebuie sa o depui la licitatie;

4. Daca nu vei plati in urma licitatiei esti obligat apoi sa paltesti chiar tu cheltuieliile unei noi licitatii;

5. Imobilul pe care ti-l doresti nu poate fi ipotectat;

6. Te poti orienta inspre intabulare doar in cazul in care nu apar contestatii la executare;

7. Iti este posibil in a constitui o ipoteca si pe un alt imobil;

8. Casele ce au fost scoase inspre vanzare nu pot fi vazute;

9. Ai nevoie de timp si rabdare pana cand vei intra in drepturi depline asupra imobilului cumparat;

10. Evacuarea debitorului este inca una dintre sarcinile tale. In prima faza se face o evaluare a imobilului, dupa care licitatia va porni de la suma stabilita initial de catre experti. Trebuie sa stii ca ai avea noroc chior sa ti se adjudece imobilul inca de la prima licitatie, aceste cazuri fiind foarte rare. De ce aceasta problema? Deoarece la licitatie te poti confrunta cu anumnite inconveniente precum deteriorarea imobilului de catre debitor. In acest caz, va trebui sa-l evacuezi chiar tu. Cum? Cu ajutorul unui executor judecatoresc, un profesionist care va sti sa faca situatiilor stresante si neprevazute ale unei executari silite.

Dupa cum observi, nu este usor sa-ti adjudeci casa mult visata printr-o executare silita, insa, daca ai alaturi de tine un executor judecatoresc profesionist, totul se va desfasura fara probleme.

In Vatra Dornei poti apela la serviciile lui Nica M. Gabriel, executor judecatoresc de exceptie

 

Pentru solutii care sa se plieze exact pe cerintele si nevoile tale, pentru solutii profesioniste, solutii personalizate care reusesc sa rezolve totul pe cale amiabila, Executor judecatoresc Nica M. Gabriel1executor judecatoresc Nica M. Gabriel din Vatra Dornei este solutia potrivita.

Domnul Nica M. Gabriel detine un Birou Individual Executor, competentele acestuia extinzandu-se asupra intregului judet Suceava, cuprinzand localitatile Vatra Dornei, Botosani, Suceava, Saveni, Falticeni, Darabani, Radauti, Dorohoi, Gura Humorului si Campulung Moldovenesc.

Executor judecatoresc Nica M. Gabriel si al sau birou este specializat in executari silite imobiliare si mobiliare, notificarea actelor, punerea in posesie, recuperari de creante si evacuari. Pentru inca multe alte servicii prestate de catre un executor judecatoresc nu ezita sa iei legatura cu Nica M. Gabriel.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, opteaza pentru executor judecatoresc Nica M. Gabriel. Ai nevoie de informatii suplimentare despre biroul si serviciile Birou executor judecatoresc Nica M. Gabriel? Pentru detalii, suna la numarul 0747-633.936 sau trimite un e-mail pe adresa executor.nica@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.