Expert Consulting Group-Experti in traduceri

Traduceri-autorizate-Sibiu-gmGmYComunicare fara frontiere, asta propune Expert Consulting Group, biroul de traduceri autorizate gata sa-ti ofere servicii eficiente, prompte si la preturi avantajoase! Cu alte cuvinte, daca ai nevoie de o firma care sa-ti puna la dispozitie traduceri autorizate, destinate societatilor si persoanelor juridice si fizice, efectuate in peste 40 de limbi internationale, indiferent de domeniul de activitate, Expert Consulting Group este solutia perfecta. Pe scurt, Expert Consulting Group este cheia succesului tau in comunicarea eficienta cu partenerii aflati peste hotare.

Traducerile autorizate-Un prim pas in stabilirea unei comunicari eficiente

Daca pana nu demult, relatiile cu partenerii de afaceri aflati dincolo de granitele tarii erau imposibil de stabilit din cauza diferentelor lingvistice, astazi este la indemana oricui sa comunice eficient, intr-un timp foarte scurt cu cei de alte nationalitati, prin intermediul traducerilor. Chiar si asa, nu toate traducerile efectuate sunt corecte, adecvate si menite sa faciliteze comunicarea. Pentru ca rezultatul sa fie cu adevarat cel asteptat, este nevoie sa apelezi la o firma care sa-ti ofere traduceri autorizate, realizate de profesionisti in domeniu, cu o vasta pregatire si cunostinte.

Traducerile autorizate sunt facute de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei. In plus, traducatorul  autorizat confirma ca traducerea este corecta si prin traducere nu s-a modificat continutul textului initial si/sau schimbat sensul anumitor cuvinte sau fraze. Mai mult decat atat, doar traducerile autorizate pot fi legalizate de catre un notar, astfel devenind traduceri legalizate. In practica, o traducere legalizata reprezinta certificarea unui notar public asupra autenticitatii semnaturii traducatorului autorizat si detinerea de catre acesta a unei autorizatii recunoscuta de Ministerul Justitiei.

Traducerea este o activitate intelectual-creativa de redare in scris a unui text dintr-o limba sursa intr-o limba tinta, de obicei unidirectional. Actul profesional al acesteia presupune o excelenta cunoastere a limbii tinta si o foarte buna cunoastere a limbii sursa, cunostinte lingvistice la nivel de expert, cunostinte in specialitatea de lucru, cunostinte in limbajul de spacialitate. In plus, traducatorul autorizat este un expert lingvist specializat in stiinte juridice, abilitat sa traduca in scris acte de uz oficial si international utilizate de catre diferite institutii internationale.

Expert Consulting Group-Profesionalism, flexibilitate, confidentialitate, promptitudine si servicii de traduceri complete

Expert Consulting Group, cu sediul in Sibiu, iti pune la dispozitie experti in acest domeniu care dispun de fluenta in limba sursa, capacitate de intelegere vasta in limba de destinatie, abilitati de scriere excelente, familiarizati cu terminologia din diferite domenii si care in acelasi timp poseda cunostinte despre diferentele culturale si subtilitatile lingvistice. Expert Consulting Group iti ofera servicii de traduceri autorizate la un inalt nivel de profesionalism si in cel mai scurt timp posibil. Datorita experientei noastre, putem realiza traduceri in doar cateva ore, motiv pentru care nu mai trebuie sa astepti pret de cateva zile pentru a intra in posesia textului tradus. Dincolo de toate acestea, procedura de realizare a serviciilor oferite este una extrem de simpla, in sensul ca, este suficient ca textul ce urmeaza sa fie tradus sa fie trimis prin email sau fax. Rapid si simplu! Expert Consulting Group garanteaza confidentialitatea informatiilor, putand incheia si o declaratie in acest sens. Putem efectua traduceri in diferite domenii precum: tehnic, juridic, medical, financiar-contabil, economic, comercial, publicitar, etc, in peste 40 de limbi.

Serviciile Expert Consulting Group se adreseaza in special companiilor, carora le venim in sprijin cu servicii de calitate in scopul dezvolatarii unor relatii de lunga durata si avantajoase. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.