Expert Consulting Group – Traduceri autorizate ieftine, de calitate si rapid realizate

Aveti nevoie de straduceri-autorizateervicii de traduceri autorizate si nu stiti la cine sa apelati? Cautati sa colaborati cu o firma specializata in acest domeniu care sa va furnizeze foarte multe avantaje in urma colaborarii cu dumnealor? Am o veste buna pentru dumneavoastra: compania Expert Consulting Group reprezinta alegerea ideala pentru a realiza o traducere autorizata rapida, ieftina si de calitate.

Ce este acela un expert autorizat?

Expertul autorizat este o persoana membra a unei companii de traduceri sau independenta ce detine apropare din partea Ministerului Justitiei pentru a realiza traduceri autorizate. Acest tip de traducere este recunoscut in domeniile in care este folosit oriunde in Romania sau peste granitele tarii.

De ce compania Expert Consulting Group?

Intr-un mediu de afaceri ce se dezvolta foarte rapid, plin de termene limita si de urgente, este nevoie de foarte multa flexibilitate. Cheia pe care Expert Consulting Group v-o ofera este comunicarea. Comunicarea rapida intre doi parteneri de afaceri este cheia succesului, iar specialistii firmei va pot furniza servicii de traduceri autorizate si interpretariat rapide, prompte si de foarte buna calitate.

Pasiunea de care dau dovada angajatii companiei va face imediat sa va dati seama ca dumnealor sunt interesati de obiectivele dumneavoastra si va vor sprijini in demersul pe care il realizati.

Serviciile firmei Expert Consulting Group se adreseaza, in general, companiilor, carora incearca sa le ofera traduceri autorizate de calitate, prin politica noastra de fidelizare si prin modul flexibil de lucru.

Pentru ca o traducere sa fie buna, traducatorul trebuie sa aiba afinitati vis-a-vis de tema abordata, stapanind pe deplin limbajul necesar si cel specific.

Traducatorii companiei Expert Consulting Group lucreaza si locuiesc in tara si au o bogata experienta in domeniul traducerilor si al translatiei.

Traducatorii firmei Expert Consulting Group pot realiza traduceri de corespondenta, texte financiare, texte publicitare / promotionale, traduceri tehnice, traduceri de texte medicale, traduceri de carti, traduceri articole de presa, traduceri in domeniul juridic, traduceri in domeniul personalului sau traduceri speciale.

Pretul unei traduceri se calculeaza la numarul de cuvinte si in functie de complexitatea acesteia.

Daca esti in cautarea unui birou de traduceri autorizate in Sibiu, Expert Consulting Group reprezinta solutia perfecta pentru dumneavoastra. Serviciile companiei sunt de cea mai buna calitate, simple, rapide si foarte avantajoase.

Prin intermediul traducatorilor autorizati se realizeaza traduceri autorizate destinate societatilor si persoanelor juridice in si din peste 40 de limbi internationale, indiferent de domeniul de activitate al companiei.

Traducerile se vor realiza in cel mai scurt timp, chiar si in aceeasi zi daca este necesar.

Procedura este simpla: este suficient ca textul ce trebuie tradus sa fie trimis pe e-mail sau fax, iar dupa o analiza a documentului se stabileste oferta companiei.

Specialistii firmei garanteaza confidentialitatea informatiilor, iar in cazul in care clientii solicita acest lucru se poate incheia o declaratie de confidentialitate.

Date de contact:traduceri-autorizate

Denumirea firmei: Expert Consulting Group;

Numar de telefon: 0269 224 088 sau 0722 665 299.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.