Expert Consulting Group: Traduceri autorizate in Sibiu

Buna comunicare intre partenerii a doua companii din tari diferite trebuie asigurata in orice conditii si prin orice mijloace, in caz contrar putandu-se ivi situatii neplacute. In cazul in care dumneavoastra va confruntati cu o situatie similara si anume aceea in care sunteti nevoit sa comunicati in mod constant cu parteneri din alta tara, atunci cu siguranta aveti nevoie de traduceri autorizate. Desigur, daca vorbim despre activitatea unor companii atunci in discutie vor intra si documnete, proiecte, tratari tehnice, juridice, economice si asa mai departe ce necesita o traducere de profil lipsita de interpretari eronate.

In aceste cazuri, va recomandam serviciile Expert Consulting Group din Sibiu. Compania executa traduceri autorizate si atestate pentru diverse documente in si din aproape orice limba existenta fie ea si una rar intalnita. Expert Consulting Group poate traduce chiar si diplome de facultate, fise de sanatate sau documente personale necesare celor ce doresc sa lucreze sau sa se mute intr-o alta tara. Similar, compania traduce chiar si corespondenta proprie asigurand si garantand confidentialitate in toate cazurile mentionate mai sus. La cerere se poate solicita si furniza o declaratie de confidentialitate semnata de Expert Consulting Group si personalul angajat.

Printre traducerile ce se pot realiza la Expert Consulting Group din Sibiu amintim urmatoarele: corespondenta, texte financiare, texte publicitare / promotionale, traduceri tehnice, traduceri de texte medicale, traduceri de carti si articole din ziare, traduceri in domeniul juridic, traduceri in domeniul personalului sau traduceri speciale diverse.

Traducerile solicitate pot fi executate chiar si in aceeasi zi, sau in cel mai scurt timp posibil. Personalul Expert Consulting Group lucreaza chiar si in weekend asadar puteti avea documentele necesare indiferent de perioda, ora sau zi. Stim cat de importante pot fi aceste traduceri pentru dumneavoastra si de aceea Expert Consulting Group garanteaza promptitudine in indeplinirea sarcinilor. Fiecare traducere va fi realizata de un reprezentant Expert Consulting Group, ce este atestat in acest domeniu si care dispune de o vasta experienta ce asigura o traducere perfecta, lipsita de erori lingvistice sau de interpretari eronate. Mai mult, confidentialitatea este garantata, documentele sau corespondenta dumneavoastra fiind in deplina siguranta – nimeni nu va avea acces la informatiile dumneavoastra personale.

In prezent Expert Consulting Group se mandreste cu un portofoliu extins de clienti ce pot oricand recomanda serviciile de cea mai buna calitate ale companiei. Asadar, in cazul in care aveti nevoie de traduceri autorizate in Sibiu, nu ezitati si contactati un reprezentant al firmei. In cazul in care doriti sa va documentati in prealabil, biroul de traduceri va pune la dispozitie o platforma online prin intermediul careia puteti citi mai multe lucruri referitoare la serviciile si activitatea depusa de personalul Expert Consulting Group.

Tarifele practicate de companie sunt avantajoase si disponibile pentru orice tip de buget. Desigur preturile vor varia in functie de documentul ce trebuie tradus, de complexitatea acestuia, de rapiditatea cu care doriti sa vi se furnizeze traducerea, etc. Asadar, pentru a obtine o oferta de pret exacta, utilizati datele de contact de mai jos si contactati un reprezentant al biroului de traduceri.

Expert Consulting Group, contact:

E-mail:office@expert-translations.ro
Adresa:Str. Dealului 1 550010 Sibiu, Romania
Telefon-Fax:+40 269 22 40 88
Mobil:+40 722 66 52 99
Persoana de contact:Radu-Alexandru Muresan

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
Puteti citi si alte articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.