Expertize contabile judiciare de la Contacor

contacor_logoDaca aveti nevoie de expertiza contabila judiciara executata de profesionisti, atunci trebuie sa apelati la serviciile puse la dispozitie de expertii contabili Contacor. Acestia au o vasta experienta in domeniu, realizand cu succes orice solicitare, in termenii legali aflati in vigoare si specificatiile din legislatia din Romania. Tarifele solicitate pentru prestarea serviciilor sunt reduse si stabilite in functie de natura expertizelor efectuate. Fiecare caz are complexitatea lui, fiecare aspect fiind tratat intr-un mod diferit ceea ce inseamna ca metodele de lucru difera, de aici rezultand si preturile individuale pentru fiecare solicitare in parte.

Expertizele pot fi necesare in diferite situatii in care se solicita lamurirea de catre specialisti a unor situatii, imprejurari sau fapte. Expertizele reprezinta o proba importanta ce poate inclina balanta in instanta, asadar o expertiza contabila judiciara realizata de catre experti va poate garanta succesul scontat. Cu totii ne dorim evitarea contactul cu organele de judecata, dar atunci cand activati in domeniul afacerilor, este greu sa evitati anumite situatii ce impun si judecarea de catre o instanta abilitata a unor fapte sau imprejurari. Aflati in aceasta situatie neplacuta, nu va ramane decat sa rezolvati si sa gestionati cat mai bine problema creata si desigur sa finalizati procesul intr-un mod care sa nu afecteze imaginea dumneavoastra sau a companiei a carei activitate o administrati.

Solutionarea problemelor trebuie finalizata rapid si fara a implica semne de intrebare in ceea ce va priveste. Pentru a realiza aceste lucruri trebuie sa apelati la serviciile unor specialisti cu experienta in acest domeniu care va pot garanta succesul dorit.

Contacor este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, compania fiind o societate de contabilitate, expertiza contabila si consultanta in domeniul financiar-contabil si fiscal, activitatea depusa adresandu-se in principal societatilor mici si mijocii care doresc sa-si externalizeze serviciile contabile dar si altor tipuri de societati, oferind consultanta societatilor nou infiintate sau consultanta in vederea infiintarii de noi societati comerciale.

Realizarea de expertize contabile judiciare este doar unul dintre serviciile puse la dispozitie clientilor de catre expertii contabili Contacor. Cei interesati pot oricand sa solicite servicii de contabilitate (evidenta contabila completa a tuturor activitatilor firmei, evidenta mijoace fixe, inregistrarea tranzactiilor bancare si de casa, intocmirea balantei sintetice si analitice si multe altele), servicii de personal (intocmire state de plata si inregistrarea lor la ITM, intocmire si depunere fise fiscale anuale, etc) si servicii financiare (intocmirea si certificarea situatiilor financiare anuale, sau intocmirea raportarilor semestriale).

Pentru intreaga lista de servicii puse la dispozitie de Contacor accesati site-ul oficial al companiei unde puteti obtine toate informatiile necesare. Va reamintim, prin intermediul expertilor Contacor puteti solicita realizarea unor expertize contabile judiciare conforme cu normele in vigoare, operatiunile fiscale realizandu-se rapid, ieftin si doar de catre persoane cu vasta experienta in acest domeniu. Prin intermediul firmei Contacor puteti fi siguri ca nu o sa dati gres in afacerea dumneavoastra!

Daca doriti solicitarea oricarui alt serviciu de contabilitate sau serviciu financiar, luati legatura cu un reprezentant Contacor care o sa va ofere detaliile necesare unei colaborari de lunga durata.

Contacor, date contact:

Str. Duzilor nr. 19 sector 2, Bucuresti
Nr. Inreg.:

Tel/fax:+40 (21) 252.13.76
Mobil:+40 744.650.263

Email:contact@contacor.ro
Persoana de contact:
Corina Rusu – General Manager

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.