Fa-ti singur tigarile cu tuburi tigari de la all4smoking.com

Ti-ar placea sa dai mai putini bani pentru un pachet de tigari? Ce-ai zice sa platesti chiar de 2 ori mai putin pentru aceleasi tigari? Acum este posibil. Nu trebuie decat sa-ti cumperi tuburi tigari, tutun, filtru, foite si aparatul de rulat tigari de la all4smoking.com si treaba este ca si facuta. Poate ca la inceput iti va fi mai greu, iti va lua ceva timp pana te vei obisnui cu procedura, cu munca, insa vei face economii serioase.

Tuburi tigari te ajuta sa faci economii serioase in timp

 

Fa-ti singur tigarile cu tuburi tigari de la all4smoking.comSa fim intelesi, nu sunt pro fumat, ba dimpotriva, nu am fost nici macar curioasa sa incerc o tigara, sa vad si eu pe pielea mea cum se simte sa fii fumator, nu ma pasioneaza, nu-i inteleg rostul. Consider ca sunt bani aruncati pe apa sambetei, bani cu care ai putea face o multime de alte chestii, daca nu punem la socoteala si cat de nocive sunt tigarile. Dar sa lasam asta deoparte, caci am ajuns la punctul fierbinte: banii.

Sa-l iau ca exemplu pe sotul meu – si sper sa nu citeasca vreodata acest monolog ca-mi tai singura craca de sub picioare – care fumeaza un pachet de tigari la 2 zile. Asa zice el. Are zile de stres cand trece ziua si pachetul. Dar hai, sa zicem ca fumeaza un Kent lung necartonat o data la 2 zile, deci 15 lei. Intr-o luna de 30 de zile ar insemna 225 de lei, iar intr-un an 2.700 de lei.

Ei bine, fratele meu, arunci 2.700 de lei pe an pe tigari? Poti merge in concedii in tara sau in strainatate de banii astia, poti sa-ti cumperi mobila in fiecare an, sa-ti renovezi casa, sa strangi bani pentru o masina fara sa platesti rate si iarasi rate.

Exista o solutie sa te lasi de fumat? Doar vointa, insa daca nu ai vointa macar fa-ti singur tigarile acasa si obtine un pret pentru fiecare pachet, un pret redus la jumatate. Am cunostinte care au inceput sa-si faca singuri tigarile si reduc banii cheltuiti pe acest viciu la jumatate. Macar atat.

Ce ai nevoie pentru a-ti face chiar tu tigarile acasa? In primul rand, iti trebuie masina aia smechera de rulat tigari, ai nevoie de tuburi tigari, de tutun, de foite si filtre si de arome diferite pentru a te bucura de diversitate.

Tuburi tigari, varietate si calitate de la all4smoking.com

 

Tot ce ai nevoie pentru a-ti face singur tigarile gasesti in magazinul online all4smoking.com. Poti opta pentru zeci de produse, diferite branduri, preturi accesibile astfel incat la final vei vedea ca a meritat si ca iesi mai ieftin.

In ceea ce priveste tuburi tigari, all4smoking.com iti propune varietate dupa cum urmeaza:

1. Tuburi tigari pentru tigarile slim;Fa-ti singur tigarile cu tuburi tigari de la all4smoking.com1

2. Tuburi tigari pentru tigarile cu filtru de 15 mm;

3. Tuburi tigari pentru tigarile cu carbon;

4. Tuburi tigari pentru tigari cu filtru de 20 mm;

5. Tuburi tigari pentru tigari cu filtru de 25 mm;

6. Tuburi tigari pentru tigarile cu diferite arome;

7. Tuburi tigari pentru tigarile mentolate;

8. Tuburi tigari pentru tigarile de 10 cm, XLONG, cu filtru de 25 mm.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege tuburi tigari de la all4smoking.com. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele all4smoking.com? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0745-883.443.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.