Fabrica de Rulouri, compania care produce cele mai performante jaluzele exterioare

jaluzele exterioare

 

 

Compania Fabrica de Rulouri este una dintre cele mai mari producatoare de rulouri exterioare din Romania. Astfel, pornind de la jaluzele exterioare pana la usi de garaj, toate pot fi realizate la cele mai mici preturi, alaturi de o serie de servicii ireprosabile, pornind de la zece ani garantie, pana la un montaj rapid, in doar trei zile lucratoare.

 

Jaluzele exterioare de la Fabrica de Rulouri, calitate garantata de fiecare data

Create integral din aluminium, orice jaluzele exterioare pot fi comandate prin telecomanda. Mai mult de atat, ele pot fi activate de senzori de lumina, astfel incat locuinta sa fe mereu luminata uniform, prin lumina naturala, indiferent de perioada zilei. Beneficiind de o serie de mijloace tehnologice moderne, compania Fabrica de Rulouri ofera in prezent o gama variata de produse si servicii, pornind de la realizarea celor mai bune jaluzele exterioare pana la montarea lor pe toata suprafata Romaniei. Astfel, carcasele si ghidajele laterale ale acestor jaluzele sunt potejate de folie adeziva, fiind disponibile intr-o gama variata de culori, cum ar fi alb, maro, maro inchis, maro deschis si chiar imitatii de lemn. In acelasi timp, ele pot fi achizitionate alaturi de numeroase alte accesorii, pornind de la zavoare si yale pana la motoare cu telecomanda sau butoane alaturi de senzori de vant si manivele pentru o deschidere mai usoara. Inedit este faptul ca orice jaluzele exterioare poate fi montata atat peste tamplaria deja existenta, fie ca este din lemn sau PVC, ori in glafurile exterioare, la o distanta importanta fata de fereastra, in functie de preferintele fiecaruia.

Fabrica de Rulouri, un mod eficient de a tine privirile nedorite la distanta

Principalul motiv pentru care oamenii aleg jaluzele exterioare  este acela ca tine privirile nedorite la distanta, alaturi de obturarea completa a accesului luminii. Cu toate acestea, ele ajuta de asemenea la o izolare termica si fonica perfecta, alaturi de protejarea ferestrelor de vremea rea si de furt. Mai mult, ofera o protectie UV in cazul soarelui puternic, concomitent cu reducerea facturilor la gaze si caldura in perioada iernii. Inedit este faptul ca materialul este compet retractabil in caseta de aluminium a sistemului, oferind astfel atat un aspect placut cat si o gama variata de aplicatii practice care pot atrage orice pivire.

Jaluzele exterioare pentru acele momente in care intimitatea trebuie sa fie deplina

Fie ca este vorba de case sau apartamente, alegerea unor jaluzele exterioare poate fi considerata o decizie inteleapta. Astfel, acestea sunt usor de folosit si pot oferi o serie de beneficii importante, alaturi de un aspect placut. Mai mult, sunt create din materiale rezistente care nu se degradeaza in timp, fiind mult mai practice decat cele interioare. In acelasi timp, clientii companiei Fabrica de Rulouri au satisfactia ca vor colabora cu unul dintre brandurile de renume al acestui domeniu, beneficiind atat de preturi reduse, cat si de o serie de tehnologii moderne. Mai mult de atat, aceasta firma beneficiaza de o echipa profesionala care intelege cu adevarat nevoile oamenilor.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.