Facility Distrib iti ofera filtre de aer pentru industria alimentara!

625a0a68077ca98bfccf454ef58bace9Industria alimentara reprezinta unul dintre cele mai importante domenii de productie, asigurand atat o multitudine de locuri de munca, cat si resursele alimentare necesare pentru a hrani populatia. Prin urmare, specialistii in domeniu au dezvoltat tehnologii cat mai eficiente pentru a mentine un mediu steril in halele de productie alimentara si pentru a proteja atat alimentele, cat si angajatii. Astfel de echipamente au ajuns, odata cu trecerea timpului, sa fie chiar impuse de lege pentru a asigura cele mai bune rezultate. In cazul in care te afli in cautarea unor filtre de aer utilizate in industria alimentara, te invitam sa arunci o privire peste produsele comercializate de firma Facility Distrib!

Filtrele de aer pentru industria alimentara au un rol important in procesele de colectare a prafului, dar si in refularea diversilor compusi din vapori. Legile in vigoare stabilesc limite si reguli stricte in privinta asigurarii unui mediu de lucru adecvat acestui tip de activitate, dar si in ceea ce priveste actiunea de eliminare a factorilor daunatori sanatatii din compozitia produselor alimentare fabricate. Filtrele de aer pentru industria alimentara asigura o productie eficienta, la parametrii necesari pentru a obtine produse superioare din punct de vedere calitativ, al caror consum nu implica niciun risc.

Filtrele de aer pentru industria alimentara sunt instalate, inainte de toate, in sistemele de ventilatie si aer conditionat ale spatiului in care se desfasoara activitatea de productie alimentara. Utilizarea acestora este extrem de importanta, filtrele de aer asigurand o circulatie continua a aerului curat si steril in halele de productie. Acest aspect le vine in ajutor atat angajatilor, asigurandu-le o stare buna de sanatate, cat si producatorilor (datorita filtrelor de aer, produsele alimentare sunt ferite de infiltrarea unei game vaste de noxe sau compusi care ar avea un efect negativ asupra calitatii produselor).

Filtrele de aer pentru industria alimentara pot fi de mai multe tipuri: pe langa cele instalate in sistemele de ventilatie si aer conditionat, poti achizitiona si filtre cu rol de colectare a prafului, de filtrare a vaporilor de ulei sau filtre pentru aerul comprimat. Mai mult decat atat, rolul acestor produse este unul dublu: pe langa mentinerea aerului curat in interiorul halei de productie alimentara, utilizarea filtrelor de aer pentru industria alimentara asigura si reducerea cantitatii de noxe refulate in mediul exterior in urma procesului de productie.

Compania Facility Distrib are ca obiectiv comercializarea unei game vaste de solutii cu privire la echipamentele si consumabilele industriale, atat pentru industria alimentara, cat si pentru alte domenii. Produsele oferite de Facility Distrib vin in ajutorul sectorului de productie alimentara (si nu numai), oferindu-le lucratorilor in domeniu solutii eficiente pentru cresterea performantei, dar si pentru reducerea costurilor de intretinere si a riscurilor profesionale. Compania noastra comercializeaza mai multe tipuri de produse:

–         Produse utilizate in procesul de productie: filtre, schimbatoare de caldura, pompe, ventile, pasteurizatoare, armaturi din inox, sisteme de control, umidificatoare, robineti de proba si multe altele.

–         Produse de spalare si dezinfectare in industria alimentara

–         Produse de transmisie a puterii

–         Uleiuri si vaseline

–         Echipamente de aer si hidraulica

–         Scule si produse de intretinere

–         Adezivi

Alege cu incredere filtrele de aer pentru industria alimentara Facility Distrib! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.facilitydistrib.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.