Facility Distrib iti ofera pompe dozatoare!

a0c636a64f4439e9c7996bcee0adf2c6Echipamentele industriale au fost create pentru a ne face viata mai usoara; cu ajutorul lor, o multitudine de produse sunt realizate intr-un timp record, iar prestarea unei game vaste de servicii a devenit mult mai facila. Astazi iti vom vorbi despre echipamente industriale utilizate in procesul de productie si, mai exact, despre pompele dozatoare. In cazul in care ai nevoie de astfel de echipamente sau cunosti persoane care le cauta, firma Facility Distrib iti vine in ajutor.

Rolul pompelor dozatoare este de a asigura un control avansat al debitului si al timpului de dozare in procesul de productie. Acestea sunt, mai exact, pompe de volum utilizate in majoritatea cazurilor in industria alimentara, de obicei cat este necesara dozarea unui volum prestabilit, intr-o perioada exacta de timp. Facility Distrib iti pune la dispozitie o gama vasta de pompe dozatoare, pentru ca tu sa poti alege modelul potrivit nevoilor tale.

Dupa cum spuneam, pompele dozatoare pot fi de mai multe tipuri:

–         Pompe dozatoare cu membrana

–         Pompe dozatoare peristaltice sau cu piston

–         Pompe dozatoare cu actionare cu solenoid

–         Pompe dozatoare cu actionare mecanica

–         Pompe dozatoare cu actionare hidraulica

Avantajele pompelor dozatoare Facility Distrib:

Calitatea superioara – in momentul in care doresti sa achizitionezi echipamente industriale, primul lucru de care te vei interesa va fi marca produsului pentru a putea cunoaste gradul calitativ in care acesta se incadreaza. Facility Distrib colaboreaza cu producatori de succes, apreciati pe intreg teritoriul european, dar si in plan international. Astfel, ai ocazia de a achizitiona pompe dozatoare a caror marca este cunoscuta, in schimbul unor preturi avantajoase!

Gama vasta de produse – Facility Distrib iti pune la dispozitie o multitudine de pompe dozatoare, in oferta noastra regasindu-se modele ce corespund fiecarui criteriu enumerat mai sus. Astfel, ai posibilitatea de a alege modelul ideal tipului de activitate desfasurata, tinand cont de criterii ca: presiune, debitul lichidelor, tipul de actionare si multe altele.

Intretinere usoara – pompele dozatoare sunt echipamente facil de intretinut, deoarece nu au o structura incredibil de complexa. Pompele dozatoare Facility Distrib sunt tratate pentru a se comporta exemplar in  diferite conditii de exploatare, pastrand in acelasi timp igiena lichidelor transferate. Tot din aceasta cauza, pompele dozatoare nu prezinta riscuri mari de defectiune; prin urmare, vei beneficia de un echipament industrial rezistent si durabil.

Compania Facility Distrib iti sta la dispozitie cu o multitudine de solutii in domeniul echipamentelor si al consumabilelor industriale, atat pentru industria alimentara, cat si pentru alte domenii. Pe langa pompele dozatoare, firma noastra comercializeaza si alte tipuri de echipamente utilizate in procesul de productie, cum ar fi: schimbatoare de caldura, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi din inox, sisteme de control, oale de condens, umidificatoare si multe altele.

Alege pompele dozatoare Facility Distrib pentru a obtine echipamente industriale superioare din punct de vedere calitativ! Profita acum de ofertele noastre! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele oferite sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Facility Distrib, date de contact:

SEDIU: FACILITY DISTRIB – BACAU

BACAU, Str. GH. DONICI , Nr. 1 BIS

Fax:

0040-334.405.580

Telefon:

0040-371.159.978

E-mail:

office[@]facilitydistrib.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.