Facility Distrib ofera schimbatoare de caldura profesioniste!

a0c636a64f4439e9c7996bcee0adf2c6Facility Distrib ofera o gama variata de schimbatoare de caldura pentru industria de productie alimentara din Romania. Facility Distrib aduce cele mai cunoscute marci din acest domeniu in tara, recunoscute pentru performanta crescuta. Cu ajutorul schimbatoarelor de caldura, Facility Distrib te ajuta sa lucrezi in industria alimentara mentinand conditiile de curatenie impuse si cu posibilitatea transferului de caldura catre debite mari de lichide. In industria alimentara, fiecare element ce interactioneaza cu lichidele de proces sau cele finale trebuie sa corespunda cu niste conditii rigide de igiena. Facility Distrib iti pune la dispozitie schimbatoare ce functioneaza cu mecanism automatizat, cu supape de admisie abur ce mentin temperatura la un nivel optim si prezinta o pierdere minima de caldura.

Schimbatoarele de caldura sunt realizate din materiale de calitate, din inox si sunt alcatuite din seturi de placi montate pe cadre de sustinere, iar apoi sunt stranse cu butoane. Fiecare pereche de placi dispuse una langa alta formeaza un canal de scurgere, astfel ca in fiecare doua canale adiacente sensul de curgere al fluidelor este contraconcurent. Placile sunt etansate intre ele, astfel ca agentii termici nu au cum sa interfereze. Tipurile constructive ale schimbatoarelor comercializate sunt diverse, nu doar pe baza de placi, ci si brazdate. Se folosesc in medii de apa-apa, apa-abur si alte medii. Ele se intrebuinteaza fie la refrigerarea lichidelor si produselor alimentare, fie la procesarea grasimilor si uleiurilor si altor lichide alimentare. Schimbatoarele de caldura apa-apa functioneaza pe principiul de trecere a apei pentru o incalzire igienica. Transferul continuu al apei nu permite infiltrarea bacteriilor, care apar de obicei in procesul de stocare, iar in acelasi timp nu mai trebuie cheltuita energie pentru dezinfectare. Prin incalzirea doar a cantitatii de apa care se consuma, economia este optimizata la maximum, iar costurile tale scad, un avantaj important si pentru alte industrii, nu doar pentru cea alimentara. In aceste schimbatoare de caldura abur apa, fluidul primar este evident, aburul. Cele brazate sunt cu placi bine etansate, iar cele cu garnituri sunt cu placi sudate, pentru o siguranta mai mare. Eficienta la schimbul de caldura intre placi este foarte mare. Schimbatoarele de caldura abur apa sunt utilizate in procesul de incalzire, fiind echipamente compacte ce au o aplicabilitate larga. Ele sunt flexibile la manipulare si in circulatia dintr-un sector de productie in altul.

Cu sediul in Bacau, Facility Distrib este un furnizor de echipamente si consumabile industriale pentru productia alimentara si alte domenii. Facility Distrib comercializeaza produse utilizate in procesul de productie: schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi din inox, sisteme de control, oale de condens, umidifcatoare etc. Gama diversificata de produse face din Facility Distrib un partener potrivit pentru orice solutie tehnica dorita in procesele tale, pentru mai multe industrii.

Reprezentantii firmei iti stau la dispozitie oricand pentru a te ajuta sa alegi produsele potrivite, raspunzand prompt la orice cerere. Pentru mai multe informatii despre serviciile si produsele oferite de Facility Distrib acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Pentru a beneficia de schimbatoare de caldura de calitate apeleaza la echipa Facility Distrib.

Datele de contact ale firmei Facility Distrib

Adresa firmei: Str. Gh. Donici, Nr. 1, Bacau

Telefon: 0371 159 978

Email: office@facilitydistrib.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.