Facility Distrib – Pompe cu membrana pentru industria alimentara si nu numai

pompe cu membranaUtilizare larga, grad inalt de productivitate, rezistenta in medii corozive si cheltuieli minime de intretinere: acestea sunt doar o mica parte din beneficiile unor pompe cu membrana, echipamente ce pot fi utilizate in aproape orice domeniu industrial pentru traversarea lichidelor agresive, vascoase, abrazive sau a lichidelor cu continut de particule.

Daca vrei sa te bucuri de o investitie avantajoasa, apeleaza la Facility Distrib, importator si distribuitor a unei game impresionante de echipamente, accesorii, piese si consumabile utile in cadrul sectorului industrial. Dincolo de uleiuri, rulmenti, armaturi din inox, pasteurizatoare, ventile, filtre, scule electrice si pneumatice, Facility Distrib comercializeaza si o gama variata de pompe cu membrana la preturi excelente.

Oferta Facility Distrib include doar echipamente furnizate direct de la cei mai mari producatori in domeniu, fapt care confirma calitatea si randamentul produselor noastre. Iti punem la dispozitie pompe cu membrana ideale pentru industria alimentara, echipamentele putand doza ciocolata, gemul, siropul de zahar, ketchap-ul si alte lichide vascoase. Pompele pot vehicula fluide la presiuni mari, fiind prevazute cu regulatoare de presiune.

Performanta in sectorul industrial se obtine doar prin intermediul unor echipamente de ultima generatie. Comanda acum pompe cu membrana din catalogul Facility Distrib si bucura-te de inovatie!

Pompe cu membrana – randament crescut si rezistenta la medii corozive

Pompele cu membrana actionate cu aer comprimat sunt pompe cu autoamorsare si cu siguranta de mers in gol. Fie ca este vorba de bai electrolitice, ori de plasma sanguina, pompele de acest tip sunt ideale pentru aplicatii intr-o mare diversitate de sectoare industriale, reprezentand totodata o solutie adecvata chiar si pentru descarcarea cisternelor auto.

Pompele cu membrana realizeaza mai mult decat un simplu transfer de lichide. Acestea sunt construite astfel incat sa ofere eficienta deplina in transferul de lichide lipicioase si extrem de vascoase. Cu alte cuvinte, reusesc acolo unde restul pomelor de transfer dau gres. In medii corozive, pompele cu membrana ofera randament maxim si o productivitate crescuta.

Avantaje pompe cu membrana

Care sunt avantajele unor pompe cu membrana? In primul rand, au un debit crescut si un consum de aer mai mic comparativ cu restul pompelor. In al doilea rand, utilizarea pompelor cu membrana inseamna economii substantiale pentru operator, in sensul ca echipamentele nu necesita costuri de intretinere suplimentara, fiind deosebit de rezistente la conditii vitrege de lucru.

Un alt avantaj il reprezinta designul ultra-modern, design care faciliteaza transferul optim de lichide. In plus, utilizarea de pompe cu membrana nu necesita echipamente auxiliare, ceea ce inseamna din nou economii majore.

Iata de unde achizitionezi pompe cu membrana performante, la super-preturi!

Facility Distrib vine in intampinarea clientilor din domeniul industrial cu o serie de pompe cu membrana. Modelele comercializate dispun de o sectiune larga a supapei, iar corpul lor este format din materiale rezistente la  presiunea exercitata de fluide (indiferent de tipul fluidelor), la frecarea creata de lichidele abrazive sau la coroziune. Prin intermediul pompelor cu membrana, cantitatea de lichid pompat este mai mare, fara a folosi dispozitive suplimentare.

Prin achizitionarea acestor pompe cu membrana obtii nu doar eficienta crescuta in cadrul lucrarilor industriale, ci si optimizarea costurilor de intretinere. Indiferent ca ai nevoie de pompe cu membrana pentru sectorul alimentar, ori pentru alte sectoare industriale, Facility Distrib iti ofera solutia adecvata exigentelor tale in materie de fiabilitate, rezistenta si pret.

Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.