Facility Distrib – rulmenti liniari de calitate

rulmenti liniari

Rulmenti liniari de calitate superioara sunt comercializati de catre firma de prestigiu Facility Distrib. Aceasta pune la dispozitia tuturor clientilor sai, dar si acelora ce cauta numai produse de top, rulmenti liniari de buna calitate avand parametrii de functionare superiori. Astfel ca, oricand ai nevoie de rulmenti liniari pe care sa te poti baza, nu ezita sa contactezi echipa Facility Distrib pentru a te bucura de o oferta de nerefuzat.

Rulmenti liniari – ce sunt acestia?

Rulmentii sunt organe de asamblare si se compun in general din doua inele cu cai de rulare integrate. Corpurile de rulare sunt asezate intre inele si se rostogolesc pe calea de rulare.
Aceste corpuri au componente diferite precum: bile, ace, role cilindrice, conice sau role butoi. Colivia conduce corpul de rulare, il mentine la o distanta egala si previne atingerea reciproca a acestora. Materialul standard din care se realizeaza coliviile este tabla din otel, iar pentru unele aplicatii se foloseste si tabla din alama. Coliviile masive sunt confectionate din alama, otel sau din alte materiale rezistente. Foarte raspandite sunt si coliviile confectionate din termoplaste, din poliamida ranforsata cu fibra de sticla.
Inelele de ghidare si corpurile de rulare sunt realizate din otel aliat ce are un continut ridicat de crom fiind tratat termic. Pentru cele ce sunt folosite in conditii speciale de functionare – sarcina, turatie si temperatura – se folosesc oteluri si alte materiale rezistente la temperatura sau materiale inoxidabile.
Rulmenti liniari au fost realizati din nevoia de a elimina fortele de frecare. Acestia permit efectuarea unei miscari de translatie realizand o micsorare considerabila a fortelor de frecare care apar si posibilitatea sa se ajunga la temperaturi ridicate datorate unei lubrifieri deficitare.
Acest tip de rulment transforma forta de frecare intr-o forta de rotire cu ajutorul bilelor care sunt dispuse in interiorul lui. Aceste bile sunt asezate astfel incat prin rotirea lor sa permita o miscare usoara a tijei, miscare longitudinala sau axiala. Cea mai mare utilizare a acestui tip de rulment este in robotica, dar si in cadrul automatizarilor de precizie.

Rulmenti liniari – de ce sa apelezi la produsele Facility Distrib?

Din larga gama de rulmenti comercializati de firma Facility Distrib sunt de remarcat rulmentii liniari. Acesti rulmenti sunt mai speciali deoarece se folosesc pentru aplicatii multiple si complexe datorita caracteristicilor si parametrilor ridicati pe care ii au.
Rulmentii liniari comercializati de firma Facility Distrib sunt fiabili, au un pret deosebit de avantajos si un raport calitate pret competitiv fiind realizati de producatori de top. Firma Facility Distrib isi propune si reuseste sa fie unul dintre cei mai performanti si cautati distribuitori de profil de pe piata romaneasca iar acest lucru este realizat datorita seriozitatii si profesionalismului de care da dovada in permanenta.
Profesionalismul si seriozitatea Facility Distrib sunt dublate de calitatea produselor comercializate, calitate ce este una de top deoarece aceste produse provin de la producatori importanti de pe piata de profil, iar apeland la rulmentii liniari comercializati de Facility Distrib vei reusi sa achizitionezi produse de o calitate superioara la un raport calitate pret deosebit de bun pentru tine!
Cauti rulmenti liniari? Facility Distrib are o oferta bogata, preturi competitive si calitate!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.