Facilty Distrib iti ofera armaturi din inox!

625a0a68077ca98bfccf454ef58bace9Industria alimentara nu ar functiona fara toate echipamentele necesare; in acest domeniu, pana si cele mai mici componente au o importanta deosebita. Instalatiile din industria alimentara sunt proiectate si realizate pentru a indeplini functiile necesare productiei si nu numai, fiind fabricate din materiale de inalta calitate. In cazul in care ai nevoie de armaturi din inox, necesare pentru a crea legatura dintre partile instalatiilor utilizate in industria alimentara, iti recomandam sa arunci o privire peste gama variata de produse oferite de firma Facility Distrib!

Avantajele produselor din inox

Inainte de toate, o sa iti prezentam cateva motive pentru care inoxul este cea mai buna alegere cand vine vorba de armaturile necesare in industria alimentara. Inoxul este un otel cu un continut scazut de carbon in compozitie, care contine crom in proportie de aproximativ 10%. Utilizarea inoxului este extrem de raspandita intr-o serie de domenii, printre care si fabricarea armaturilor utilizate in industria alimentara. Printre avantajele utilizarii inoxului, amintim:

– rezistenta la coroziune – datorita adaosului de crom, inoxul este rezistent atat in atmosfera, cat si in apa, dar si in prezenta majoritatii acizilor;

– rezistenta la caldura si foc – inoxul isi mentine duritatea in cazul temperaturilor ridicate fara a suferi schimbari;

– rezistenta la impact – structura inoxului ii ofera un grad ridicat de duritate;

– durabilitatea – produsele din inox isi vor recupera mereu investitia odata cu trecerea timpului; acestea avand o viata mult mai lunga decat cele cromate;

– siguranta – nu exista riscul de cojire a suprafetelor din inox, ceea ce elimina riscul aspectului urat, dar si al taieturilor si zgarieturilor;

– reciclabilitatea  – inoxul este un material 100% reciclabil, igienic si netoxic, fiind varianta ideala pentru protejarea mediului inconjurator.

Armaturile din inox oferite de Facility Distrib

Facility Distrib iti pune la dispozitie o gama vasta de armaturi din inox: tevi, fitinguri, racorduri, ventile proportionale, robineti pentru instalatiile din productie etc. In plus, produsele sunt disponibile in diverse marimi, pentru a putea fi etansate perfect la zonele de legatura din ansamblu; Facility Distrib iti sta la dispozitie cu sfaturi, pentru a putea alege produsele potrivite in functie de caracteristicile tehnice ale echipamentelor ce urmeaza a fi asamblate. Utilizarea armaturilor din inox are ca si rezultat obtinerea unei productii eficiente, cu pierderi minime.

Armaturile din inox comercializate de Facility Distrib sunt superioare din punct de vedere calitativ, atat datorita materialului rezistent din care sunt realizate, cat si datorita proiectarii acestora astfel incat sa indeplineasca toate standardele de calitate impuse in domeniu.

Pe langa avantajul rezistentei la coroziune, armaturile din inox sunt alegerea ideala si datorita indeplinirii fara riscuri a unei solicitari mecanice mari. Armaturile din inox pot avea mai multe roluri: pe langa realizarea legaturii intre partile componente ale instalatiilor, acestea pot fi utilizare si pentru a schimba directia de refulare a unor tipuri de lichid sau a aerului.

Compania Facility Distrib iti sta la dispozitie cu o gama diversificata de produse; pe langa armaturi din inox, poti apela la ajutorul nostru si daca ai nevoie de diverse echipamente de protectie, solutii si echipamente de spalare, uleiuri si vaseline, piese de schimb, pompe, consumabile, oale de condens, schimbatoare de caldura si multe altele!

Alege armaturi din inox Facility Distrib! Pentru a obtine mai multe informatii, viziteaza site-ul www.facilitydistrib.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.