Farmacia Rodia – produse pentru sănătatea de zi cu zi

În ultimii ani rolul farmaciei în societate modernă a început să joace un rol din ce în ce mai important. De la un simplu ghișeu cum era în trecut, farmacia a ajuns să reprezinte azi al doilea dispensar al oricărui pacient sau bolnav. Profesia și statutul de farmacist sunt privite în continuare din ce în ce mai bine, chiar dacă suntem momentan într-o criză atât economica dar și morala. Majoritatea farmaciștilor au rămas în continuare profesioniști care sunt dedicați pacienților. Observăm în zilele noastre o dezvoltare incredibilă a marilor farmacii, dar mai ales a structurii lor. În astfel de farmacii cu circuit deschis rolul farmacistului este de consiliere a pacientului în afecțiuni ușoare care nu necesită consult medical și de îndrumare către medic/spital atunci când gravitatea situației o impune, de consiliere cu privire la modul de administrare a medicamentației recomandată de către medic, de avertizare asupra reacțiilor adverse care pot apărea și a efectelor secundare.

Totodată, farmacistul are rolul de a informa bolnavul atunci când este necesar, despre administrarea cu precauție a anumitor grupe de medicamente (de exemplu chinolone si tetracicline administrate la copii până la pubertate). O farmacie care dispune de astfel de profesioniști, care au toată pregătirea necesară pentru a va oferi consiliere în alegerea și modul de administrare al produselor pentru sănătate și frumusețe, este farmacia Rodia. Cu o activitate inaugurată în 1999 în Oradea, această unitate oferă o gamă complexă de medicamente.

În momentul în care pășești într-o farmacie îți dorești ca acolo să găsești absolut orice medicament de care ai nevoie. Ei bine, la Rodia găsești orice medicament pentru tine și familia ta, fie că acesta este sau nu prescris de medic. Produsele acestei farmacii sunt atât medicamente industriale, cât și preparate proprii (în laboratoarele din dotare), tratamente homeopate, remedii naturale, produse parafarmaceutice și produse tehnico-medicale).

Din gama de produse oferite de farmacia Rodia nu lipsesc:
Preparate farmaceutice în Oradea: prepararea, pe bază de prescripție medicală, a tuturor medicamentelor de care aveți nevoie pentru sănătate.
Tratamente homeopate de nouă generație: prepararea de medicamente lipsite de toxicitate, realizate din substanțe de origine vegetală, minerală și animală.
Produse farmaceutice pentru frumusețe: pentru tratarea tenului și nu numai.
Medicamente industriale: pentru dureri de cap, arsuri stomacale și alte afecțiuni des întâlnite, cât și medicamente destinate curei în alte afecțiuni mai grave.
• Preparatele naturiste pentru sănătate
Medicamente în regim gratuit, cât și compensate: extrem de importante într-o societate în care nivelul de trai și veniturile sunt la coade Europei.
Un aspect important, chiar esențial, este acela că farmaciile Rodia dispun de spații largi de depozitare. Menținute constant la o temperatura și umiditate corespunzătoare, acestea fac ca toate medicamentele să își păstreze funcțiile fără niciun risc de alterare.

Farmacia Rodia dispune de cinci unități de desfacere în județul Bihor, doua în Oradea și alte trei în localitățile Alesd, Batar și Arpasel.

Datele de contact pentru toate cele cinci unități:
In Oradea, Farmacia Rodia 1 (str Doina nr.26, tel 0259/422.505) si Farmacia Anisifarm (b-dul Stefan cel Mare bl. D21, tel 0259/478.515).
Alesd: Farmacia Rodia 2 – str 1 Decembrie nr.6, 0259/340.998
Batar: Farmacia Rodia 3 – nr.333, tel. 0259/312.238
Arpasel: Farmacia Rodia 4 – nr.426, tel. 0259/312.238

În momentul în care veți contacta firma, menționați ca ați găsit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obține cel mai bun preț.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.