Farmacia Rodia – Sanatatea ta conteaza!

Preparate-farmaceutice-Oradea-uEfNGFarmacia Rodia ofera o gama complexa de medicamente, distribuind atat medicamente industriale, cat si preparate proprii, tratamente homeopate, remedii naturale, produse parafarmaceutice si produse tehnico-medicale. Farmacistii au pregatirea necesara pentru a oferi consiliere in ceea ce priveste alegerea si modul de administrare al produselor pentru sanatate si frumusete. In plus, farmacia Rodia prin intermediul personalului sau calificat poate prepara medicamente in laboratoarele din dotare. Farmacia Rodia are cinci unitati de desfacere in judetul Bihor, doua in Oradea si alte trei in localitatile Alesd, Batar si Arpasel. In farmaciile Rodia vei gasi medicamentul de care ai nevoie fie ca este vorba de un medicament prescris de medic, sau de unul fara prescriptie medicala.

Fiecare farmacie Rodia are un laborator propriu unde se pot prepara diverse medicamente prescrise, iar farmacistii sunt in continua pregatire. Medicamentele sunt preparate pe baza prescriptiilor medicale si produsele obtinute sunt testate si avizate de factorii competenti. Farmacistii ofera solutii viabile pentru tratarea diverselor afectiuni, dar si pentru infrumusetare, pe langa produsele industriale intalnite de obicei in farmacii. Gratie laboratoarelor cu care sunt dotate farmaciile Rodia, acestia iti pot oferi tratamente homeopate de noua generatie. Farmacistii respecta intotdeauna standardele de calitate in prepararea medicamentelor si iti ofera solutii de tratament dintre cele mai eficiente. Personalul farmaciilor este compus din medici cu pregatire postuniversitara in domeniul homeopatiei, motiv pentru care sunt atestati profesional sa elaboreze tratamente homeopate corespunzatoare.

Poti achizitiona din farmaciile Rodia si produse farmaceutice pentru frumusete, produse de calitate, recomandate de medicii dermatologi. Preparatele farmaceutice oferite te ajuta sa tratezi problemele tenului si iti ofera ingrijirea de care ai nevoie. In farmaciile Rodia vei gasi toate sortimentele de medicamente industriale comercializate in domeniu, ce respecta normele impuse de ministerele de sanatate si alte organisme. Vei gasi in farmaciile Rodia atat solutii de tratare uzuale, cat si medicamente pentru afectiuni grave. Farmaciile Rodia ofera si preparate naturiste pentru sanatate, utilizate in scopul preventiei unor afectiuni. Mai mult decat atat, farmaciile Rodia primesc fonduri CAS, CAS OPSNAJ si CAS MTCT pentru a putea sustine acest efort al compensarii medicamentelor si retetelor, in conformitate cu legislatia actuala si cu limitele stabilite lunar. Pe langa medicamentele si solutiile de tratament oferite, farmaciile Rodia detin si produse parafarmaceutice diverse, de la accesorii pentru ingrijirea bolnavilor la instrumente folosite in practica medicala.

Dispunand de un spatiu de depozitare curat si mentinut la o temperatura si umiditate corespunzatoare, toate medicamentele isi conserva functiile fara niciun risc de alterare. Stocurile de produse sunt verificate in mod constant pentru a dispune de toate solutiile de care au nevoie clientii.

Pentru mai multe informatii despre produse, poti cauta cea mai apropiata farmacie Rodia sau poti contacta echipa de specialisti prin telefon. Acestia iti vor oferi cele mai bune remedii si tratamente pentru afectiunile tale. In momentul vizitarii farmaciei, vei putea primi mai multe informatii referitor la posibilele solutii de tratament disponibile. Poti solicita pe site-ul oficial al farmaciei Rodia solutii farmaceutice alternative pentru sanatatea ta, iar farmacistul iti va raspunde in cel mult 24 de ore. Viziteaza orice farmacie Rodia pentru a obtine tratamentul de care ai nevoie. Sanatatea ta este cel mai pretios lucru!

Datele de contact ale farmaciei Rodia

Adresa: Str. Doinei, Nr. 26, Oradea, Bihor

Telefon: 0259 422 505

Email: rodia!@rodiabh.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.