Farmacia Rodia – Sursa ta de sanatate din 1999 incoace!

farmacia rodiaCel putin la fel de importante precum cabinetele medicale, farmaciile romanesti au cunoscut o dezvoltare remarcabila in ultimul deceniu. Rolul farmacistului in farmacia romaneasca este de consiliere a pacientului in afectiuni usoare care nu necesita consult medical si de indrumare catre medic/spital atunci cand gravitatea situatiei o impune, de consiliere cu privire la modul de administrare a medicatiei recomandata de catre medic si de avertizare asupra reactiilor adverse care pot aparea si a efectelor secundare. O farmacie din Romania care va pune la dispozitie astfel de servicii, plus multe altele la fel de utile pentru fiecare pacient, este farmacia Rodia din Oradea.

Aparuta pe piata in preajma anului 2000, farmacia Rodia va asigura o gama completa de medicamente. Pana la urma, acesta este cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi, ca atunci cand avem nevoie de un medicament sa-l gasim la prima farmacie pe care o intalnim in cale. Ei bine, farmacia Rodia este solutia in orice situatie.

Mai mult, in momentul de fata, prin cele cinci farmacii de care dispune, Rodia distribuie atat medicamente industriale, cat si preparate proprii (in laboratoarele din dotare), tratamente homeopate, remedii naturale, produse parafarmaceutice si produse tehnico-medicale.

Din gama de produse oferite de farmacia Rodia se regasesc:

– Preparate farmaceutice in Oradea: prepararea, pe baza de prescriptie medicala, a tuturor  medicamentelor de care aveti nevoie pentru sanatate.

– Tratamente homeopate de noua generatie: prepararea de medicamente lipsite de toxicitate, realizate din substante de origine vegetala, minerala si animala.

– Produse farmaceutice pentru frumusete: pentru tratarea tenului si nu numai.

– Medicamente industriale: pentru dureri de cap, arsuri stomacale si alte afectiuni des intalnite, cat si medicamente destinate curei in alte afectiuni mai grave.

– Preparatele naturiste pentru sanatate: utilizate mai ales in scopul preventiei unor afectiuni, atunci cand pacientul observa anumite schimbari la nivelul organismului sau a fost diagnosticat cu un stadiu incipient de boala

– Medicamente in regim gratuit, cat si compensate: extrem de importante intr-o societate în care nivelul de trai si veniturile sunt foarte mici.

Pentru ca rolul farmacistului a crescut foarte mult in ultimul timp, fiind recomandat ca acesta sa indrume pacientul in cazul administrarii anumitor medicamente, precum si sa il informeze pe acesta de riscurile la care se expune in cazul refuzului de a se prezenta la medic in situatii in care este indicat acest lucru sau despre efectele nocive pe care automedicamentatia le poate avea, farmacistii Rodia au toata pregatirea necesara pentru a va oferi consiliere in absolut toate probleme medicale intalnite.

Data fiind gama extrem de bogata de produse, farmaciile Rodia dispun de spații largi de depozitare. Mentinute constant la o temperatura si umiditate corespunzatoare, acestea fac ca toate medicamentele sa isi pastreze functiile fara niciun risc de alterare.

Farmacia Rodia dispune de cinci unitati de desfacere in judetul Bihor, doua in Oradea si alte trei in localitatile Alesd, Batar si Arpasel.

Datele de contact pentru toate cele cinci unitati:

In Oradea, Farmacia Rodia 1 (str Doina nr.26, tel 0259/422.505) si Farmacia Anisifarm (b-dul Stefan cel Mare bl. D21, tel 0259/478.515).

Alesd: Farmacia Rodia 2 – str 1 Decembrie nr.6, 0259/340.998

Batar: Farmacia Rodia 3 – nr.333, tel. 0259/312.238

Arpasel: Farmacia Rodia 4 – nr.426, tel. 0259/312.238

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.