Fatade ventilate

placareceramicaDoriti sa diminuati costurile la energie prin aplicarea unei solutii moderne si sa dispuneti astfel de confort sporit, fie ca locuiti la bloc, fie la casa? Aveti probleme cu zgomotul din cauza pozitionarii apartamentului dumneavoastra la o strada intens circulata si nu stiti ce solutie sa adoptati? Ce parere aveti despre fatade ventilate? Europenii din state precum Germania, Austria, Franta sau Spania le folosesc deja de multi ani. La noi in tara, firma Arcom Glass va ofera cele mai bune fatade ventilate la preturi extrem de convenabile.

Vreti sa stiti mai multe detalii despre firma Arcom Glass, care va ofera fatade ventilate?

Aceasta firma si-a inceput activitatea in anul 1994 si are ca obiect de activitate constructia de fatade, printre care si fatade ventilate, ocupandu-se de sticla, aluminiu si PVC. Firma asigura servicii de proiectare, executie, montaj, mentenanta si scanare termografica. Prin eficienta, solutii moderne oferite, calitatea produselor realizate si seriozitate, Arcom Glass a reusit sa isi sporeasca de la an la an numarul de colaborari si de clienti, ajungand in prezent sa fie solicitata atat de clienti din Bucuresti, cat si din alte zone ale tarii. Echipa acestei firme este compusa din specialisti in domeniu, foarte bine pregatiti si cu experienta care va vor ajuta sa beneficiati de cele mai bune solutii. Daca va ganditi la tarifele practicate pentru realizarea de fatade ventilate sau alte produse ale firmei, trebuie sa stiti ca acestea sunt extrem de avantajoase.

Care sunt cele mai importante caracteristici intalnite la fatade ventilate?

Arcom Glass vine in intampinarea clientilor sai cu fatade ventilate de inalta calitate, realizate din materiale care sa le asigure durabilitatea. Cele mai importante caracteristici ale unor fatade ventilate sunt:

  • asigura izolatia exterioara a unei cladiri si confera protectie
  • izolare fonica foarte buna
  • ventilarea naturala a peretilor cladirii
  • confera protectie eficienta impotriva apei pluviale
  • inertie termica
  • durabilitate foarte mare

Folosind fatade ventilate, puteti scadea chiar si cu 25% consumul energetic necesar al unei cladiri, caldura fiind mentinuta o perioada mai lunga de timp in interiorul acesteia. Arcom Glass va ofera posibilitatea de a alege intre fatade ventilate placate cu teracota, fatade ventilate placate cu placi metalice si fatade ventilate placate cu aluminiu compozit. Cu siguranta ca putini stiu acest lucru si tocmai de aceea merita a fi mentionat faptul ca, astfel de fatade ventilate pot conferi o mare flexibilitate in cazul unui cutremur- un motiv important pentru care se merita sa optati pentru fatade ventilate pentru apartamentul, firma sau biroul dumneavoastra.

Alegeti firma Arcom Glass si veti avea parte de fatade ventilate de cea mai buna calitate

Pentru a oferi sansa cat mai multor persoane de a cumpara fatade ventilate si/sau alte produse ale sale, aceasta firma poate fi contactata si online, accesand adresa arcomglass.ro. De asemenea, puteti merge la sediul sau din sectorul 1 sau puteti apela la adresa de e-mail sau numerele de telefon puse la dispozitie pe site. Alegeti sa cumparati fatade ventilate de la Arcom Glass si veti constata o economie importanta la energia termica si un confort sporit in casa, firma, biroul dumneavoastra.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.