Andare Grup – fereastra ta la mansarda

Lucarnele ce se deschid spre cerul infinit ascund in spatele ferestrelor de la mansarda povesti fascinante. Unele dintre ele le-am aflat chiar de la cei care le-au scris in cuvinte ce au devenit in timp celebre si de neuitat. Altele au ramas inchise in atmosfera atat de misterioasa si plina de inspiratie a acestor constructii.

Cine a fost Mircea Eliade stie aprope toata lumea. Si cei care stiu cu siguranta au fost oarecum impresionati de locul unde acesta si-a adaugat, pagina cu pagina, in suflet si in minte scrierile inaintasilor lui sau a contemporanilor cu el. Totul se intampla in mansarda cu o fereastra ce nu oferea un prea mare confort, dar care a reprezentat pentru marele filosof locul de care isi aduce aminte in memoriile sale cu mult drag. Este una dintre fascinantele povesti din spatele ferestrelor mansardelor.

mansardeConstruite pe o structura deja existenta, mansardele, pe langa aerul lor romantic si misterios reprezinta si din punct de vedere al utilitatii multe avantaje.

Indiferent din ce materiale sunt construite acestea au nevoie pentru a fi in totalitate un spatiu confortabil de surse de lumina naturala.

Exploatarea spatiului si amenajarea unei mansarde presupune si proiectul ferestrelor. Ferestrele de mansarda pot fi pozitionate in acoperis si daca este ca cineva sa imi ceara parerea mi se pare cea mai spectaculoasa abordare ca si sursa de lumina naturala. Asezate pe apa acoperisului sunt eficiente si prin amplasarea lor in acest mod se creeaza in interiorul mansardei o atmosfera deosebita caracterizata prin intensitatea diferita a luminii pe timpul zilei.

In dorinta de a realiza un asemenea spatiu deosebit si care sa intruneasca toate elementele confortului va puteti adresa firmei Andare Grup din Ploiesti.

Echipa de la Andare Grup are grija sa va recomande si sa va puna la dispozitie ferestre mansarde atat pentru constructiile noi cat si pentru cele carora li se aduc imbunatatiri. Astfel puteti sa realizati si sa exploatati spatiul locuibil in mod ergonomic, sa beneficiati de un loc care sa va satisfaca dorintele in ceea ce priveste confortul si mai ales un loc unde se pot crea diverse povesti ce le pot afla si alti sau care pot ramane inchise acolo pentru totdeauna.

mansarde 1Calitatea ferestrelor de mansarda este la un nivel superior, echipa este una de profesionisti si ceea ce nu trebuie sa uitati este experienta pe piata a firmei Andare Grup care ii confera o carte de vizita si un portofoliu ce se datoreaza seriozitatii si promptitudinii personalului si calitatii ferestrelor de mansarda ce vi le pun la dispozitie.

Mansardele si ferestrele lor au fost in timp subiectul poeziilor, al dramelor si bucuriilor, al misterelor si mai ales al fascinatiei care le-a inconjurat datorita pozitionarii lor pe verticala. In timp s-a dovedit ca realizarea unei mansarde reprezinta o solutie de folosire a spatiului inutil ce este reprezentat de podurile caselor sau o solutie ce in ultimii ani a devenit foarte eficienta de realizare a noi spatii de locuit. Mansardarea blocurilor si aplicarea ferestrelor de mansarda au dat posibilitatea valorificarii unor spatii ce au dus in acelasi timp la posibilitatea de a oferi doritorilor spatii de locuit.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.