Ferestre termopan. 5 modele de top de la Termovest

Ferestre termopan sunt inca la moda deoarece ofera confort termic sporit, izoleaza foarte bine si fonic si au si un aspect deosebit de elegant potrivindu-se atat spatiilor rezidentiale, cat si celor comerciale, institutiilor publice, pentru case, apartamente, inchideri de balcoane sau pentru terase.

Ferestre termopan pentru toate gusturile

 

Ferestre termopan. 5 modele de top de la TermovestDaca vrei sa-ti cumperi ferestre termopan pentru renovarea apartamentului sau a casei tale, daca vrei sa-ti reamenajezi biroul sau poate ca ai in plan inchiderea balconului, Termovest produce si comercializeaza in toata Romania ferestre termopan de calitate superioara.

Termovest iti ofera calitate la un pret corect pentru achizitiile tale si se concentreaza in permanenta pentru a-ti oferi cele mai bune solutii pentru tine, serviciile Termovest fiind astfel personalizate cu multa pricepere, stil si bun gust.

In acest mod, Termovest a devenit un furnizor de top in Romania, o companie pe a carei calitate te poti baza intotdeauna. Se respecta toate standardele in domeniu, iar finisajele sunt cu adevarat deosebite.

Ferestre termopan, varietate si preturi bune de la Termovest

 

Termovest iti propune 5 modele de ferestre termopan pentru casa ta, pentru spatii rezidentiale sau birouri, dupa trebuinte:

1. Ferestre termopan Standard. Aceste ferestre sunt de calitate superioara si-ti ofera toate caracteristicile astfel incat sa te bucuri de o investitie facuta cu cap. AuFerestre termopan. 5 modele de top de la Termovest1 fost realizate utilizandu-se cea mai moderna tehnica, prezinta viata lunga si-ti ofera confort ridicat. Sunt recomandate pentru constructiile rezidentiale, iar raportul dintre calitate si pret este optim. Au cate 5 camere de izolare, sunt stabile, se intretin si se curata foarte usor. Poti alege folii din stejar, mahon, nuc, pin, cires, maro ciocolata, alb crem, verde brad si inca multe alte nuante pe care Termovest te asteapta sa le descoperi;

2. Ferestre termopan Plus. Din punct de vedere al eficientei, acest model nu are concurenta. Izoleaza foarte bine termic si fonic, prezentand astfel performante ridicate in care merita sa investesti. Termovest iti propune mai multe modele recomandate pentru spatiile rezidentiale, apartamente de bloc si inchideri balcoane, ferestre pentru terase si case, pentru birouri, spatii comerciale sau institutii publice. Au cate 6 camere si sunt stabile, conturuuri moi, latimi inguste, proportii gratioase si echilibru optic;

3. Ferestre termopan Premium. Se caracterizeaza prin foarte bune proprietati de izolare termica, la baza ferestrelor Premium stand foarte multi ani de inovatii in domeniu. Sunt indicate pentru izolarea spatiilor rezidentiale, dar si a celor publice, pentru apartamente, balcoane, case pasive sau spatii comerciale;

4. Ferestre termopan Alu. In ceea ce priveste confortul si rezistenta, ferestrele pe structura de aluminiu sunt foarte apreciate si in Romania. Sunt longevive si rezista cu brio la socurile mecanice si se intretin foarte usor;

5. Ferestre termopan Wood. Sunt ferestre din lemn stratificat, iar printre esente se numara pinul nordic, molidul, stejarul si merantiul. Geamul termopan este de tip LOW-E cu argan oferind o foarte buna izolare fonica si termica. Sa nu uitam ca sunt modele deosebit de aspectuoase, finisajele fiind de exceptie. Feroneria apartine marcii Roto si iti asigura trainicie pentru foarte mult timp. Sunt prevazute si cu lacrimar, o inovatie de ultima generatie pentru geamurile termopan.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege ferestre termopan de la Termovest. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si produsele Termovest? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0264-484.818 si 0752-516.272 sau trimite un e-mail pe adresa office@termovest.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.